Användarprofil Ann / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Ann

Antal betyg: 2
Antal recensioner: 2

Olle och Bolle är bröder

En barnbok för föräldrar.

22 mars 2019

Jag ville verkligen älska den här boken, men den gick tyvärr inte alls hem här. Den känns som att den enbart är skriven för föräldrarna och inte för barnen, med fokus på hur jobbigt allt är för mamman och hur hon måste kämpa för att orka med dagen. Jätteskönt att läsa som förälder, men helt obegripligt för ett litet barn. Min treåring (som själv har ett litet syskon som gärna vill vara med och dra i allting) blev väldigt tyst och fundersam när vi läste den och ville inte höra den igen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min pottkalender

En besvikelse

22 mars 2019

Hade stora förväntningar efter att ha läst övriga recensioner här, men den här kalendern var tyvärr ett riktigt dåligt köp. Bilderna i kalendern skrämde vår treåring (jag tyckte t.o.m. själv att de var lite obehagliga) och vi fick vika ner dem så de inte syntes. Klistermärkena är murriga och barnet var helt ointresserad av dem efter en första provklistring. (Kanske funkar bättre på ett barn som verkligen är superintresserad av just kiss och bajs.)

Vi köpte en karta billiga klistermärken med fina färger och ett tema hon gillar och satte dem på ett vanligt A3-papper istället. Funkade direkt och till en tiondel av priset på den här kalendern.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej