Användarprofil Ann-Cathrine Hartelius / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Ann-Cathrine Hartelius

Antal betyg: 7
Antal recensioner: 4

Miraklet på Richmond Street

Gillar du sagor? Då gillar du den här lilla boken!

19 februari 2018

Dagen/natten före julafton på Richmond Street får du följa några få personer. När natten lider mot sitt slut, stänger du boken med ett leende. Boken är lättläst och det humoristiska språket gör den till ett perfekt sällskap på resan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En kvinna i blått

Lättsmält tidsfördriv

19 februari 2018

Har man läst de andra böckerna om huvudkaraktärerna har man kanske mer behållning. Språket ok, lite brittiskt småputtrigt, men nej.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Begravd jätte

Spännande, mystisk, tankeväckande.

21 november 2017

Hur kan föräldrar glömma sitt barn? Vad eller vem sprider glömska över människorna i den gamla byn. Kan kärleken förlåta allt? Sökandet efter en son, glömda minnen och livet självt - eller döden?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hemliga Trädgården - En skattjakt i målarboken

Fin målarbok som väcker glädje och lust

17 november 2015

Hemliga Trädgården är en målarbok med många fina detaljer. Även med en välvässad penna kan det vara svårt med de allra finaste detaljerna, men varför inte lämna vissa detaljer vita? Det ger också fin effekt. Boken väcker lust och det är svårt att sluta måla. Det passa inte mig att det är tänkt att en ska fylla i och rita själv, men det låter jag glatt bli och bläddrar vidare. En anmärkning har jag och det är att papperet är lite för tunt, där håller jag med en tidigare recensent. Men ändå - jag har provat andra målarböcker för vuxna men den här är så mycket roligare att måla i så det är bara den som gäller. Fast jag bara är halvvägs längtar jag redan efter nästa...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Människohjärtat

(enbart betyg)

21 januari 2017

Tomma luften

(enbart betyg)

21 januari 2017