Användarprofil Annika / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Annika

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

En näve grus

Mycket bra bok!

21 april 2015

Jag tyckte boken var mycket bra. Eftersom jag själv har Multipel Skleros (MS) sedan många år tillbaka, kände jag ofta igen mig i det som Lousie Hoffsten beskriv i sin bok. Samtidigt anser att jag att boken är läsvärd även för många andra än de som har MS. Det är alltid nyttigt att få tips om hur man kan hantera olika typer av livskriser.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Leona. Tärningen är kastad

Orealistisk

22 oktober 2014

Innan jag beställde boken tyckte jag att den lät spännande. Men när jag väl hade läst en del av boken kändes den orealistisk, jag upplevde inte att boken var trovärdig. Leona var mycket annorlunda, hon hade helt andra värderingar än vad de flesta andra människor har. De vuxnas behandling av den sjuåriga flickan var avskyvärd och känslokall. Även efter att jag hade läst klart boken hade jag samma uppfattning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jobbskaparna : företagande, utanförskap och mångfald

En mycket läsvärd bok! Det var intressant att ta del...

18 april 2013

En mycket läsvärd bok! Det var intressant att ta del av de erfarenheter som andra har gjort. Mycket viktigt och positivt att det finns personer som ser funktionshindrades och invandrares styrkor, istället för att enbart se begränsningarna. Det finns mycket kvar att arbeta med inom det här området.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej