Användarprofil Frida / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Frida

Antal betyg: 2
Antal recensioner: 2

Jättebra och vacker bok, men det som drar ner betyget...

14 augusti 2013

Jättebra och vacker bok, men det som drar ner betyget är att jag trodde att boken skulle handla om hur man kan självhushålla småskaligt. Istället är boken en beskrivning av hur de själva lever, och det är faktiskt ganska storstaliga odlingar och djurhållningen är också ganska storskalig. Efter att ha läst ett tag blir man helt yr i mössan och vet inte vilken ände man ska börja i. Man måste bo på en stor gård för att kunna leva så här, hur ska jag ta till mig något av allt detta med våra 1250 kvadratmeter?

Tur att jag redan läst "Handbok för köksträdgården" för odlingen och boken "Höns", att vi redan skaffat höns och börjat odla småskaligt. Dessa böcker tycker jag är mycket bättre självhushållningsböcker för nybörjaren.

Vill man titta på vackra bilder och läsa om hur andra gör, då är den här boken bra. Bor man på en stor gård kan man säkert tillämpa många av tipsen i boken. Lever man med en liten bit mark som man vill självhushålla på, då tycker jag det finns andra böcker som är bättre.

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande!

15 oktober 2010

Om man inte blir inspirerad av denna bok är man antagligen inte läskunnig. Efter att ha läst första kapitlet kände jag mig övertygad om att triathlon kan vara lösningen på såväl krig och klimatförändringar! Efter att ha läst denna bok kom jag igång med träningen på allvar, en toppenbok för nybörjare helt enkelt! Det enda jag möjligen saknat är ett kapitel om hur man lägger upp träningen långsiktigt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej