Användarprofil Helena Söderholm / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Helena Söderholm

Antal betyg: 10
Antal recensioner: 10

Mat som läker : 140 recept som håller dig pigg, fris...

Inspirerande.

13 mars 2018

Härlig bok med inspirerande texter och bilder. Lätt att använda och ta till sig. Recepten är enkla att förändra efter eget tycke och tillgång på råvaror. Boken har även en faktadel och fungerar bra som "vanlig" läsning. Jag blev mycket inspirerad till att börja ta tag i hur och vad och framför allt varför jag äter. Mat är bränsle och den påverkar hälsan mer än man kanske tror. Har läst många böcker inom samma område men den här är så lättillgänglig och utan pekpinnar förklarar den bara hur du kan förbättra din hälsa och livskvalitet. Jag har nu läst mer av samma författare.

6 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat

Mycket givande!

15 juni 2019

Lättläst, lättförståelig, underhållande och informativ. Boken belyser och beskriver varför vi inte behöver socker eller vitt mjöl och vilka effekter dessa produkter har på våra kroppar. Bra läsning med flera aha-upplevelser över det som egentligen är så självklart. Sedan kan man själv ta ställning till vad man väljer att stoppa i sig och varför...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Psykometri och energiavläsningar, medial utveckling ...

Bra grund.

27 maj 2019

Boken är en bra grund för att förstå vad medialitet är och innebär samt hur man själv kan utveckla denna förmåga. Den är lätt att förstå och har många bra konkreta övningar som är spännande att prova. Jag har själv ganska stor kunskap om medialitet, kanalisering och psykometri men boken sätter ord och ger mig bekräftelse på de delar som jag redan kan men inte kunnat förklara. Bra teoretisk kunskap till mina praktiska erfarenheter. Jag vill gärna läsa och tillägna mig de följande böckerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Utveckla din medialitet - Grunden och tilliten - väg...

Hade höga förväntningar.

19 maj 2019

Från beskrivningen av ljudboken hade jag högre förväntningar än vad den i verkligheten levererade. Den är bra och enkel men lovar alldeles för mycket. Korta bra övningar som visst var givande men ej djupgående. Bra för nybörjaren som vill sniffa på vad medialitet kan vara.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nystart i livet med ayurveda

Heltäckande

1 maj 2019

Tycker boken ger god översikt om vad Ayurveda handlar om. Boken är lätt att förstå även om man som jag, inte har så mycket förkunskaper. Lätt att ta till sig och ger mersmak på att utforska mer inom ämnet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

52 listor för ett lyckligare liv : veckolistor som i...

Jag önskade mer.

13 mars 2018

Boken innehåller listor där du varje vecka ska skriva svar eller reflektioner på ett påstående eller en fråga. Jag ser inte riktigt hur det leder mig framåt eller hur jag ska få fått i mina drömmar. En kul grej men ej någon djupgående inspirationskälla.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lyckan i det lilla

Så klokt.

13 mars 2018

Liten underbar "klokbok" om vad som verkligen betyder något i vardagen och i livet. Stanna upp och läs den! Den behövs som kontrast till den fartblindhet de flesta av oss har uppnått...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Starta eget företag snabbt och lönsamt

Funderar du på att starta eget? Läs boken!!

17 mars 2017

Jättebra bok som på ett enkelt och konkret sätt beskriver hur man kan gå till väga för att starta eget företag. Boken är fullproppad med bra fakta, tips och idéer och är skriven så att du kan sträckläsa men även gå tillbaks och använda den som ett litet uppslagsverk. Läs den innan du startar upp!
Jag är mitt i en längre utbildning men tycker att det var bra att få denna bok i min hand redan nu eftersom jag under vägen ser hur jag kan komma igång och bygga upp det jag behöver och vill ha när jag är färdig och alltså då är redo för start på egna ben med en gång!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bli inredare : så skapar du din drömkarriär steg för...

Funderar du på att bli inredare? Läs boken!!

17 mars 2017

Här är faktaboken som enkelt och lätt tar dig igenom allt vad du bör tänka på om du vill bli inredare. Boken är lättläst och full med generösa och konkreta fakta, tips och råd. Oavsett hur, om och när du funderar på att uppnå ditt drömyrke så rekommenderar jag dig att först läsa boken. Jag är mitt i min utbildning och har redan via den här boken gjort mig en uppfattning om hur jag kan gå till väga när jag är klar. Bäst är att det är ett enkelt och lättbegripligt språk utan onödigheter och fullt med praktiska tips men även tankeställare.
Jag har även läst "Strata eget företag snabbt och lönsamt" samt Starta eget som inredare" vilka jag lika varmt rekommenderar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Starta eget som inredare - bli inredare, stylist ell...

Essens!

22 januari 2017

Boken är mycket lättläst och full av generösa, användbara och konkreta tips. Jag har sträckläst den och går nu tillbaks och tar till mig det som passar mig bäst. Den ställer mig många värdefulla frågor att fundera vidare över vilket har lett till en del nya funderingar och vinklar. Helt enkelt en liten skatt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej