Användarprofil Annica Olsson / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Annica Olsson

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

Krakel Spektakel köper en klubba

Väcker barndomsminnen!

22 augusti 2015

Jag kommer ihåg den polkagrisrandiga klubban från när jag var barn men inte hur rolig den faktiskt var i innehållet och texten. En fröjd att nu få läsa för min egen dotter.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gruffalon

En finurlig liten bok!

22 augusti 2015

För att vara en modern bok som "nyss" givits ut så är den jättebra. Fina illustrationer och rolig text som rimmar. Det tycker även väldigt små barn om. Jag började läsa den redan för min lilla tremånaders flicka och hon gillade melodin i rimmen. Uppföljaren är lika bra och ett måste att införskaffa om man gillade den första boken. Den bygger vidare på historien vilket är kul. Gillar man rim så är en än mer avancerad (med bättre nyanserade rim och melodi) den alldeles underbara barnboken "Vem ska trösta Knytet? " av Tove Jansson och som har en väldigt fin kontext för lite blygare barn.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The baby guest book : för barn som klarar av att hör...

En jättebra bok trots gästers blygsamma åmande.

22 augusti 2015

Det är en jättebra och faktiskt rätt så heltäckande gästbok med roliga frågor. Tyvärr är det som med alla andra böcker där folk/gäster ska skriva i och på sätt och vis också lämna ut en del av sig själva i - det är så segt att få dem att göra det. Men det ska absolut inte boken beskyllas för - den är jättebra! Vi hade som tanke att ha den på namngivningsfesten och då vi valt att inte ha faddrar så ville vi gärna att alla gäster skulle dela med sig av lite livserfarenheter men alla skrev inte utan slank undan lite smidigt, vilket ju var tråkigt. Men skam den som ger sig. Vi ska nog jaga fatt i skribenter som fyller boken med kloka svar då det är under "första levnadsåret"! ;)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej