Användarprofil Claudia / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Claudia

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Sedan du fött : en bok om hur du tar hand om dig sjä...

Enormt bra stöd

2 april 2019

Denna bok läste jag inför att jag skulle få mitt första barn 1994, och den hjälpte mig jättemycket! Jag blev väl förberedd hur kroppen såg ut och betedde sig efter att ha fött barn. Blev tryggare i min mammaroll. Den visade på alla skavanker och svårigheter med att ha fött barn. Befriande läsning som gör att man mår bättre som mamma.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det lilla bageriet på strandpromenaden

Smågullig bok

2 april 2019

Min första JC bok jag läst. Den var lättläst och gav mersmak. En feel good bok. Ibland kunde jag irritera mig på dialogen och detaljer, blev lite cheesy emellanåt. Men överlag en skön bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hanteringen av odöda

Lång uppförsbacke

2 april 2019

Det här var min första bok jag läst av JAL, och jag blev lite besviken. Det tog väldigt lång tid för boken och karaktärer att komma igång. Idén med storyn var bra och tänkvärd, och den blev bra mot slutet. Men boken kändes ojämn.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Till häst genom Västerbotten

Tokig historia

13 januari 2019

Jag gick in med föreställningen att det var en helt sann story om när Sven och Olof ifrån P3 "Mammas nya kille" rider genom Västerbotten till häst. Så det tog ett tag innan jag fattade hur skruvad och knäpp hela storyn och berättelserna var. Jag skrattade högt flera gånger. Men det var ändå ingen bok jag kände ett sug att läsa varje dag. Den passar som ströläsning. Jag blev väldigt nyfiken på hur mycket som var sant i boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej