Användarprofil Sara L / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Sara L

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Arbete och teknik på människans villkor

Äntligen en bok på svenska inom ämnesområdet!...

6 november 2013

Äntligen en bok på svenska inom ämnesområdet! Oumbärlig för sjukgymnaster/ergonomer med flera yrkeskategorier med inriktning arbetsmiljö och hälsa och företagshälsovård. Tar självklart upp såväl fysisk som psykosocial arbetsmiljö, men även ekonomiska och juridiska perspektiv. Enda minus är innehållsförteckningen som inte är så detaljerad med tanke på bokens tjocklek och gör den lite svårt att hitta i.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Madicken

Min favorit som liten och som fortfarande håller, när...

6 november 2013

Min favorit som liten och som fortfarande håller, när vissa av Lindgrens andra sagor börjar kännas lite föråldrade. Passar utmärkt som högläsningsbok för en 7-9-åring. Jag och min dotter har läst den tillsammans flera gånger och vi skrattar lika mycket ihop varje gång även om boken också är fylld med eftertänksamhet.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hedvig och Max-Olov

Fantastisk högläsningsbok

9 januari 2015

Skulle börja med en högläsningsbok för 6-åriga dottern, men boken var så rolig att även jag och 10-åringen läste den tillsammans. Av de fyra böckerna om Hedvig är denna bäst. Men det är inte bara skratt. Hedvig funderar över livets allvar också. Hon strular till det, får betala ett pris, men Hedvig kommer igen. En härlig bok om en tjej med mycket "power". En bok man blir glad och upprymd av!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ritkort med djur

Trots mängden olika kort är ju rituppgiften den samma....

6 november 2013

Trots mängden olika kort är ju rituppgiften den samma. Måste nog vara barn som även till vardags är "pyssliga" av sig för att de ska hålla intresset uppe även efter 10 minuter. Jag köpte tre olika varianter av kort som tyvärr väger lite för mycket för att ha med sig överallt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej