Du är här: Start / Betyg & recensioner / Delhis vackraste händer
Betyg & recensioner för

Delhis vackraste händer (Pocket)

Kundbetyg 4

(169 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Lättläst underhållning...

Saffran, 18 april 2014

Lättläst underhållning om den medelålders Göran och hans resa till Indien.
Där träffar han Yogi som blir en vän för livet och man får följa med på en omvälvande resa,
med denna boken har jag varit i Indien och fått känna av alla dofter och värmande kaos.
En härligt rolig bok och en vän som Yogi behöver vi nog alla ha!
Jag har också läst fortsättningen Dimma över Darjeeling, även den kanonbra!

Saffran

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rolig och välskriven !

Annika Holmlander, 18 februari 2014

Lättläst och absolut en bladvändare... Rekommenderat den till flera jag känner och har även gett bort den i som present.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En riktigt feel-good bok! tyvärr tog den slut för fort...

Fresta, 19 december 2013

En riktigt feel-good bok! tyvärr tog den slut för fort eftersom jag mer eller mindre sträckläste den. Som tur är så finns det en bok till, Dimma över Darjeeling, där man får återförenas med vännerna Göran Borg och Yogendra Singh Thakur, Yogi kallad. Hoppas på ytterligare en bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag förväntade mig ingenting av denna bok, bra start...

Stefan Lundmark, 8 november 2013

Jag förväntade mig ingenting av denna bok, bra start :) Läste den nyss på semester, efter 50 sidor hamnade den på en solstol i en tropisk storm vilket ledde till att jag fick delikat vända blad i den dyblöta boken resten av boken. Jag är helt lyrisk efter denna härliga feel-good bok, en av de bästa jag läst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 4 av 5. En riktigt härlig feel good-bok!...

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 24 juni 2013

Betyg: 4 av 5. En riktigt härlig feel good-bok! Charmig, rolig, rörande, gripande, mysig, varm, och lättläst! Rekommenderas verkligen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dehlis vackraste händer - en feelgood-bok med lite...

Lena Borgljung, 18 juni 2013

Dehlis vackraste händer - en feelgood-bok med lite twist ! Mycket intressant att på ett insiktsfullt och samtidigt spännande vis, få lära sej om det vardagliga, men också kulturella, livet i Indien. En liten kärleksflirt bidrog också till en trevlig berättelse. Man kan absolut avsätta några timmar i hängmattan för denna bok !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst. Underhållande. Läser den med ett leende på...

Lasse Nihlén, 29 april 2013

Lättläst. Underhållande. Läser den med ett leende på läpparna hela vägen. Berättar en hel del om hur det kan bli, när olika kulturer och människosyn möts.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Delhis vackraste händer är en rolig och välskriven bok...

Susanne Gunneson, 25 april 2013

Delhis vackraste händer är en rolig och välskriven bok om hur livet tar oväntade vändningar.
Det handlar också om att våga utmana sig själv i ett annat land och i en annan yrkesroll. Dråplig, rolig och med hög mysfaktor. Gillar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En rolig lite annorlunda lättsam bok med ny insikt i...

Linnea Blom, 23 april 2013

En rolig lite annorlunda lättsam bok med ny insikt i Indiskt liv. Påminner i skannern om "Hundraåringen som gick ut genom fönstret."

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej