Du är här: Start / Betyg & recensioner / Delhis vackraste händer
Betyg & recensioner för

Delhis vackraste händer (Pocket)

Kundbetyg 4

(169 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En bok i klass med "Hundraåringen som gick ut genom...

Anna Brandt, 12 april 2013

En bok i klass med "Hundraåringen som gick ut genom ett fönster och försvann". Galet rolig bok, jag skrattade högt. Görans lite tråkiga liv i Malmö ändras drastiskt när han följer med sin kompis till Indien. Det var tänkt att bli en kortare vistelse men allt blir inte alltid som man tänkt sig. Den här boken muntrar upp vardagen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Medelålderskris och indiska äventyr

Jenny, 2 januari 2013

"Delhis vackraste händer" handlar om reklamaren Göran Borg som lever sina dagar i ett regnigt och trist Malmö och medelålderskrisar rejält. Hans liv tvingas av yttre omständigheter till förändring och han följer med en vän till Indien. Efter en skakig början resan blommar Göran upp.

Har man varit i Malmö och dessutom känner någon som har en medelålderskris känns boken mycket träffsäker. Skildringen av Indien är färgstark och vävs fint ihop med Görans personliga kris och utveckling under tiden han är där.

Boken börjar riktigt bra och blir faktiskt bara bättre och bättre allteftersom historien utvecklar sig till en riktig spänningsroman.

Författaren lyckas även med konsten att få ihop ett mycket tillfredsställande slut på boken. Något som många andra misslyckas med trots en väl uppbyggd historia.

Delhis vackraste händer var en riktig feel-good-bok, utan att vara sentimental. En bra, rolig story med medelåldersbitterhet som en fantastisk krydda!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej