Du är här: Start / Betyg & recensioner / Det som inte dödar oss - Millennium 4
Betyg & recensioner för

Det som inte dödar oss - Millennium 4 (Inbunden)

Kundbetyg 4

(404 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Gillar den!

Maria Larsson, 10 november 2015

En värdig uppföljare till Stigs böcker! Den är spännande och välskriven. Jag nästan sträckläste den. Visserligen gillade jag de andra böckerna i trilogin bättre men jag skulle ändå rekommendera denna.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förvånansvärt dåligt skriven bok

Wontra, 1 oktober 2017

Såg fram emot denna nya Salander historia men blev besviken över att den är så dåligt skriven både story och formuleringar saknar trovärdighet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Uselt!

Wallanderälskare, 16 juli 2017

jösses! Killen kan ju inte skriva! Långa, invecklade meningar, sammanbundna med otaliga "och". Helt utan känsla för språket. Inte ett ord fångar intresset, det är en ren pina att läsa. Orkade inte läsa mer än ett par kapitel sen åkte den i soporna där den hör hemma. Hans sätt att uttrycka sig, eller rättare sagt bristande förmåga att uttrycka sig, skär mig i hjärtat. Man skulle låtit Millenium vila i frid tillsammans med Stieg Larsson.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det saknas sidor i boken

Eva Kollenmark, 22 mars 2016

Tyvärr måste jag meddela att mitt exemplar är felaktigt. Jag har dubbla sidor från 193 till 216. Däremot saknas det 217 tom 240. Kan jag få ett nytt exemplar? Det skulle jag uppskatta!
Tackar! Annars är jag väldigt nöjd med Bokus!😄😄😄
Med vänlig hälsning! Eva Kollenmark

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Millenium fortsätter

Kinga, 18 januari 2016

Om man tänker bort att detta är fortsättningen på Stig Larssons böcker så är det en riktigt bra bok. Precis som en helt vanlig deckare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt okej bok men för tekniskt detaljerad

Johanna, 2 januari 2016

Läste den här boken utan att ha läst Stieg Larssons böcker. Hade jag inte sett filmerna tror jag att det hade varit svårt att hänga med i handlingen. Den innehåller inte mycket bakgrundshistoria utan hoppar nästan rakt in i historien och karaktärerna, förutom när det kommer till Lisbeths uppväxt. Gissar dock att de allra flesta läsarna av boken är välbekanta med tidigare handlingar.

Tycker att boken är okej. Lite seg i början men blir allt mer spännande ju längre jag läser. Blir stundtals uttråkad av allt teknik-prat, tycker inte riktigt att det är relevant att gå så djupt in i de delarna.

Språket är överlag bra och tydligt - blir dock lite störd av de långa meningarna samt att så många meningar börjar med ordet "men".

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Millenium 4

Anna Norell, 23 oktober 2015

Lagerkrans är en god skribent men den här boken behövde inte skrivas. Låt Blomqvist och Salander vila i frid. Har inte samma nerv som trilogin är ingen bladvändare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Borde aldrig ha utkommit

Missnöjd , 8 oktober 2015

Pladdrig händelsebeskrivning som tröttar. Långt ifrån Stieg Larssons rappare stil. Och så en tvillingsyster...Nej, den här boken borde aldrig ha skrivits.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det som inte dödar...,.

Rosa Persson, 5 oktober 2015

Otroligt seg inledning. Började inte gripa tag i en förrän efter ett par hundra sidor.Är inte att jämställa med den inledande trilogin.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej