Du är här: Start / Betyg & recensioner / Grey : Femtio nyanser av honom enligt Christian
Betyg & recensioner för

Grey : Femtio nyanser av honom enligt Christian (Häftad)

Kundbetyg 4

(191 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Boken kändes ofullständig med ett abrupt slut.

Astrid, 28 december 2015

De tre första böckerna var mycket bättre och den här boken kändes delvis som en "kopia" då den lästes. Kommentarerna som Grey gav kändes som att man redan hade läst dem eller anat sig till dem i de andra böckerna, tidigare. Boken avslutades efter nästan 600 sidor på ett konstigt och abrupt sätt - ska författaren skriva fler böcker eftersom avslutningen blev ofullständig och mitt i den utspelade berättelsen......Nja. totalt kanske lite "tuggig"!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar!

MillyLilly, 27 oktober 2015

Jag tyckte boken var nästan lite bättre ut hans synvinkel, fast man måste läsa båda !
Jag bara älskar kärleken mellan dom, dragningskraften! Älskar läsa romantik så jag rekommenderar absolut den här boken ! :D

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Uppfyllde inte mina förväntningar tyvärr

Moa Iller, 24 september 2015

Tyckte den inte alls var bra, blev besviken. Jag gillade verkligen böckerna innan och blev glad när det kommit en ny.
Men det är en helt annan känsla i denna. De förra kunde jag inte släppa innan jag sträckläst ut dem
Men denna ligger nu halvläst då jag inte kan förmå mig att plocka upp den igen ens...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grey

Eva Pettersson, 21 september 2015

Bra i största allmänhet, blev lite besviken då jag hade hoppats på en fortsättning på deras relation
eftersom jag läst alla tre tidigare böckerna visste man ju hela tiden vad som skulle hända, men trots det var jag tvungen att sträckläsa boken, hoppas det blir fler

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kanon

Caroline Martinsson, 18 september 2015

Längtar redan efter ett Christian-perspektiv på de andra två böckerna och hemskt gärna en 4e bok om hur resten av deras liv blivit :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grey

Syster M, 17 september 2015

Boken var över mina förväntningar. Helt klart läsvärd. Bra språk och flyt även fast att du känner igen väldigt mycket var det fascinerande att läsa hans upplevelser och varför vissa saker hände.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nytt perspektiv

Eva, 15 september 2015

Om man gillade läsa Femtio nyanser triologin så är Grey från ett annat perspektiv. Längtar efter två böcker till som kopplas mot Femtio triologin

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt ok

Eva , 7 september 2015

Upprepningar som i tidigare böcker. Ur hans syns är det samma som ur hennes.Inget nytt. Men har man läst dem första 3 så läser man denna också.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vill ha mer

Anna, 4 september 2015

Jag var tveksam i början men ganska snabbt tog det sig och jag blev precis som med de tidigare böckerna helt besatt. Intressant att läsa ur Christians synvinkel. Har man läst de tidigare så är ju denna boken bara ett måste! Jag hoppas innerligt att det kommer en del 2 och 3.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej