Du är här: Start / Betyg & recensioner / Grey : Femtio nyanser av honom enligt Christian
Betyg & recensioner för

Grey : Femtio nyanser av honom enligt Christian (Häftad)

Kundbetyg 4

(191 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mr Greys tankar

Monica Magnusson, 1 september 2015

Eftersom man läst de tre första böckerna anser jag personligen att man måste läsa den här oxå. Hoppas innerligen på att hana tankar om bok två pch tre oxå kommer ut.man kände igen situationerna från första boken, men från hans tankar vilket blev mycket intressant. Fick en annan bild av honom....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Annorlunda

Lilloo, 31 augusti 2015

Tyckte att denna boken var väldigt annorlunda än de 3 första. Minns inte att alla händelserna i denna boken hände i de andra, vissa vissa inte. Märks dock att det kommer bli minst 2 böcker av hans version också då den slutar lite...... ja typ med en cliffhanger

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt ok!

Cecilia , 25 augusti 2015

Trots att boken upprepar sig från tidigare böcker tycker jag att den är bra, man får se berättelsen från Greys sida och tankar. Det är trots några år sedan jag läste första boken så det blir som en ny upplevelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grey.

Birgit Svensson, 25 augusti 2015

Gillade den mycket. Gav flera svar som jag funderat på.
Hoppas hon skriver Christians tankar för de två övriga böckerna också.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant läsning

Drakulla, 25 augusti 2015

Jag har läst de tre första böckerna I "Femtio nyanser..." ur Anastasias perspektiv, vilket var underhållande. Men jag tyckte det blev ännu bättre att höra det utifrån Christians tankesätt. Jag hoppas verkligen att EL James fortsätter att skriva två böcker till ur Christians perspektiv. Det blir nästan som två helt nya böcker till.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

wtf

Beelz, 23 augusti 2015

Detta är meningslöst babbel. Hela boken är skriven som av en fjortonåring på tumblr. Jag har läst FB-kommentarer med mer nyans i sig än den här boken.

Hur den är så populär förstår jag inte...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Längtar till dom andra

Förvirrande på ett härligt sätt , äntligen får man komma in i hans huvud lite! Hoppas bok 2&3 kommer snaaaart! Längtar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bättre förståelse

hanna , 20 augusti 2015

Förstår nu mer varför Christian gjorde som han gjorde! Längtar till nästa! Hoppas det blir det! Jag kommer sitta som klistrad vid den boken också!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

superbra.

Eva Ann-Charlotte Lindeberg, 20 augusti 2015

Jag älskar boken. Har läst den på engelska med. Den e så bra. Den e lika bra och spännande som från Anastasias sida. Kan läsa bökerna hur många gånger som helst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej