Du är här: Start / Betyg & recensioner / Fantastiska fakta om djur
Betyg & recensioner för

Fantastiska fakta om djur (Inbunden)

Kundbetyg 5

(145 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Annorlunda djurbok

Anki Akerö, 12 december 2017

Mycket bra bok! Här får man lära sig mycket nya och roliga saker om djuren som man aldrig sett tidigare. Lite annorlunda, men kul att veta!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevlig faktabok.

Lena, 13 maj 2017

Tror att den blir populär för en gosse på 10 år. Roliga fakta att läsa för en nybörjare som just lärt sig läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt fantastiska fakta om djur

Nyckelpigan, 24 januari 2017

Jättekul bok till en som nyss börjat skolan och kan läsa själv för föräldrar och syskon. Lika spännande fakta för alla

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättefin!

Rebecka , 24 januari 2017

Jättefin med vackra illustrationer. Vi gav bort den i julklapp till en snart 4-åring och både han och hans föräldrar gillade den också!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker bok med roliga fakta

Catharina Eriksson Falk, 12 januari 2017

Enligt underbar, vackert illustrerad bok med udda fakta som barn tycker om . Har köpt den till flera barn och givit bort i present. Även tioåringar tycker den är rolig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Årets bästa

Mormor i Luleå, 3 januari 2017

Som titeln säger = fantastisk!
Har köpt flera ex. Jag vill att alla jag känner skall få ta del av denna fantastiska bok. Har även köpt mig en egen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bok att läsa med barnbarnen!!!

Inga Görel Marita Palmberg, 9 september 2016

Mycket bra bok för barn och vuxna, lärorik.Jag lärde mig mycket om olika djur som jag inte visste tidigare.
Barnbarnen var jätteintresserade. Många glada skratt och lärde sig mycket på kort tid.
Bra att det inte var så mycket text på varje sida.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiska fakta om djur

Jan Lind, 23 juni 2016

En mycket trevlig bok att läsa för både barn ungdomar och vuxna. Skapar nyfikenhet som gärna leder till fortsatt forskning kring djurens beteende och liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Unik

Linda, 7 juni 2016

Bara älskar dessa humoristiska uttrycksfulla fantastiska djur!
Att läsa och lära med illustrationer som i denna bok borde alla barn och varför inte vuxna få berika sig med.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej