Du är här: Start / Betyg & recensioner / Historien Om Någon
Betyg & recensioner för

Historien Om Någon (Inbunden)

Kundbetyg 5

(92 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Klassiker!

Maja , 19 januari 2015

Denna bok läste alltid min farmor och farfar för mig, så för mig är det en klassiker. Enkel och lättläst, även om spänningen är som störst när man läser den för första gången.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Mormor, 12 januari 2015

Jag har läst den för mitt barnbarn 2,5 år. Det är en spännande bok där " någon " sedan har fått en betydelse i VÅR vardag.
Vi leker ofta med orden från boken ....vem kan det vara??......någon har gjort....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rolig och spännande

Anna, 4 augusti 2014

Lite svår för 3-åringen, men ett par sidor åt gången går bra, de roliga namnen uppskattas. Kommer säkert hänga med.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig och spännande

Mimmi, 10 april 2014

Mina barn tyckte så mycket om den då de var små, och nu har mitt 2-åriga barnbarn upptäckt den. Han tycker jättemycket om den men tycker det är lite otäckt och läskigt att katten tog en råtta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bäst i klassen

juliana fetter, 7 april 2014

Den här boken är nog den bästa barnbok som finns. Har läst den i mitt arbete på förskola år efter år och alla barn älskar den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sedan min son var liten och jag köpte boken till honom...

Lena Lundgren, 3 januari 2014

Sedan min son var liten och jag köpte boken till honom har jag köpt den till alla barn jag känner. Boken är spännande för små barn och underbar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En alldeles utmärkt barnbok. Detta är faktiskt det...

Charles och Lillwy Falk, 27 november 2013

En alldeles utmärkt barnbok. Detta är faktiskt det andra exemplaret vi köper till vårt lilla barnbarn. Den första boken är helt sönderläst. Det är väl ett betyg om något.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En klassiker för de yngsta! Om vi hade en bokkanon för...

Anni, 15 augusti 2013

En klassiker för de yngsta! Om vi hade en bokkanon för barnböcker så skulle Historien om Någon definitivt ingå där. Det har alla ingredienser som behövs för en utmärkt barnbok. Den har en spännande, engagerande handling och ett gulligt slut. Språkdräkten passar lika bra nu som när den skrevs och illustrationerna samspelar i högsta grad med berättelsen. Historien om Någon är helt enkelt en tidlös barnbok som passar lika bra för pojkar som för flickor. Allra bäst passar den för barn i åldern 2-4 år.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rolig, överraskande och spännande tycker min 4-åring,...

Mia, 15 maj 2013

Rolig, överraskande och spännande tycker min 4-åring, ja, det är ju lite av en klassiker också! Fina illustrationer. Mia i Lund

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej