Du är här: Start / Betyg & recensioner / Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen
Betyg & recensioner för

Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen (Inbunden)

Kundbetyg 5

(108 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Wow!

annebannesbokhylla (Bredbyn), 14 maj 2020

En helt enastående och spännande barnbok som jag varmt kan rekommendera att ni läser.
Sonen (6 år) hade lyssnat på den i skolan tidigare och tycker den är supermegabra och spännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

gerd johansson, 19 februari 2020

Mitt barnbarn, 7 år, tyckte boken var spännande och smårolig. Vi läste den under sportlovet och nu väntar vi på fortsättningen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbara bilder och härlig historia.

Sofia Berglund, 24 januari 2019

Boken är väldigt härlig både för en 7-åring att lyssna/läsa och för en vuxen att läsa. Den innehåller både spänning och humor. De fantastiska bilderna ger en härlig känsla för den som läser. Väntar spänt på fortsättningen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trollbindande bok

Humlan, 19 januari 2019

Vet inte när vi senast läste en bok som var så härlig, mysig och spännande. Toppbetyg från oss! Puss och fis

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok!

Gustavs bokhylla, 22 november 2018

Jag och lillebror läste denna bok med mamma som högläsning och den är fantastisk. Både sagan och bilderna är ljuvliga. Jag var tvungen att tjuvläsa ibland för att jag ville komma vidare i boken som handlar om syskonen Musse och Helium. De har blivit uppskickade till människovärlden för att de är säkrare där. EN dag öppnar sig hål i väggen till en magisk värld. Musse och Helium får nya vänner där och får lära sig en massa saker. Läs den! Lyssna på den. Finns både som podd och högläsning! Toppenbok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa vi läst!

Familjen Lindh, 20 november 2018

Camilla Brinck, du har verkligen lyckats med en helt fantastisk bok som både är magisk och har massor av bra budskap! Vi har också lyssnat på Ljudboken och godnattsagan om och om igen. Hoppas och önskar att många barn och föräldrar tar chansen att uppleva Musse och Helium.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande första bok

Jessica L, 19 november 2018

Väldigt fin och rolig saga som min son blivit väldigt förtjust i. På kvällsläsningen är det bara den här boken som gäller just nu. Vi väntar med spänning på del 2.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysiga stunder

Lenas Bokstuga, 16 november 2018

Vi har läst boken 4 gånger rakt igenom och är på vår 5:e runda nu. Vi har så mysiga stunder när vi läser tillsammans, Musse & helium rockar!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Favoritbok

Flerbarnsförälder , 16 november 2018

Det här är mina barns favoritbok, även vi föräldrar älskar den. Dom är 7 och 9 år och har sedan dom fick boken varit helt absorberade av Musse & Heliums magiska värld. På dagarna härmar vi roliga citat ur boken och skrattar. Rekommenderas varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej