Du är här: Start / Betyg & recensioner / Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen
Betyg & recensioner för

Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen (Inbunden)

Kundbetyg 5

(108 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Barnens favorit

Heidi Ekström, 27 juni 2018

Från första stund så trollbands vi alla av Musse & Helium. Spännande, humoristiskt o lockande. Vi fullkomligt slukade boken och längtar efter nästa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande äventyr

Villivonkansbooks, 13 juni 2018

Mössen Musse och Helium bor hemma hos Camilla. En dag upptäcker de små mössen ett hål i väggen som de sugs ner i. De landar i en värld helt olik vår som kallas för Djurriket. Väl där börjar ett riktigt äventyr.
🐴
Musse & Helium producerades först som en ljudsaga och blev så populär att den även släpps som fysisk bok. Det är en riktigt härlig äventyrssaga som kan konsten att fängsla både gammal som ung. Sonen på 7 år lyssnar oerhört koncentrerat och vill bara höra mer. Ett bra tecken, då sonen oftast tröttnar fort om det är längre böcker. Men här är det händelserikt och spännande hela tiden! Illustrationerna i boken är sagolika, fantastiskt färgglada och fina. Det magiska äventyret har bara börjat i denna bok och vi ser fram emot att fortsätta följa Musse och Helium i kommande böcker. Hur ska det går för dem? Vi hoppas väntan inte blir alltför lång! Boken riktas mot 6-9 år, den passar sonen oerhört bra, men tror den går hem även hos lite äldre barn än målgruppen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Magiskt och spännande äventyr

Malin, 5 juni 2018

Omslaget är så magiskt och bilderna i boken också. Felicia 8år älskar Musse & Helium och har lyssnat på Ljudboken många gånger innan boken kom. Boken påminner om Narnia då dom färdas mellan två världar. Den är både spännande och rolig och efter vi hade läst ut den första gången ville Felicia börja om igen. Vi hoppas del 2 kommer snart.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förtrollad 5 åring

Vi läste ut boken inom en dag då 5 åringen förtrollades av Musse & Helium. Har aldrig sett henne så inne i en bok tidigare och då är denna en längre variant än tidigare böcker.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Marcus, 13 januari 2020

Enligt sonen är det en spännande bok med fina bilder. Det ska bli roligt att läsa fortsättningen i de andra böckerna.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Färgsprakande!

Spicke , 27 juni 2019

Ett magiskt äventyr tillsammans med två tokiga möss, Musse och Helle. Händelserikt och lättläst. Ett utmärkt val för lågstadiet. Jag förstår varför denna saga är så populär bland de yngre, bra jobbat Camilla och till alla som hjälpt till att skapa denna lysande värld!

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Disney känsla

Tanja A, 1 maj 2019

En bok helt i vår familjs smak. Otroligt välgjord i både text och bild. En lyxig bok och vi fick alla en Disney känsla över hela konceptet. Dom har ju också podcast, ljudböcker, godnattsagor, musik på Spotify och uppträdanden med maskotar som vi varit och sett och som barnen inte velat sluta krama. Lycka till med allt! Vi kommer följa er.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket förtjusta i mössen

Cecilia Åslund, 24 april 2019

Underbar bok tycker vi alla i familjen. Spännande och roligt om vartannat. Vi är mycket förtjusta i mössen och ska precis börja med bok 2 som vi alla längtat efter länge. Barnen hälsar puss och fis!

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok

Therese, 18 februari 2019

Jättefin bok, härliga bilder och fin berättelse som både jag och mina pojkar på 6 respektive 9 år tyckte mycket om. Vi ser fram emot fortsättningen.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej