Du är här: Start / Betyg & recensioner / Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen
Betyg & recensioner för

Musse & Helium. Mysteriet med hålet i väggen (Inbunden)

Kundbetyg 5

(108 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Tack Camilla Brinck för dina möss

Karolina Ljung, 25 januari 2019

Mina barn och jag har blivit förälskade i dina små karaktärer. Vi har lyssnat på din magiska ljudsaga och nu har vi också läst första boken och längtar efter nästa. Barnen har lärt sig hur karaktärerna låter och härmar dom när vi läser boken. Så kul! Vi lyssnar också på dina godnattsagor som finns på youtube på barnens begäran. Tack Camilla!

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Passar för många olika barn!

Denna bok handlar om de två talande mössen Helium och Musse - som egentligen är tronarvingar till det magiska djurriket. Men pågrund av "Duvjägarna"s hot var deras föräldrar tvungna att skicka iväg de små babymössen till vår människovärld där de fick växa upp under trygga förhållanden med människan Camilla.
I samband med ivägskickade så suddades även minnet av djurriket ut från deras sinnen. Ovetandes lever de lyckliga i sitt trygga sammanhang tills det plötsligt en dag dyker upp en mystiskt hål i väggen. När de undersöker de så dras de in och kommer till djurriket där de stöter på både vänner men även djurjägarna.
A tyckte denna boken var VÄLDIGT rolig och gapskrattade ett antal gånger. Denna boken är första av fyra stycken och man blir väldigt sugen på att läsa/lyssna vidare direkt.
Bokens känns väldigt välskriven och är lätt att högläsa med ett fint flyt, de fantastiska illustrationerna kompletterar sagan fint.
... Läs hela recensionen

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej