Du är här: Start / Betyg & recensioner / Sjöjungfrun
Betyg & recensioner för

Sjöjungfrun (Inbunden)

Kundbetyg 3

(20 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

rekommenderar!

isaksson, 25 juli 2008

Kanonbra, vad mer kan man begära av en författare? Lättläst och spännande bok, tycker det är bra att man får veta allt i slutet. Det är ju det som gör det hela spännande med en bok!! Men smaken är ju olika, bra jobbat Camilla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hon har lyckats IGEN!

Zannah, 1 juli 2008

Bra bok, den rekommenderar jag varmt.
Bra handling, spännande, bra språk, man vill inte lägga den ifrån sej.
Tack Camilla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bättre!

Lilla O, 30 juni 2008

Måste säga att jag blev positivt överraskad! Tycker de två senaste av Läckberg har varit både sega och tråkiga, men den här gillade jag skarpt! Sträckläste den till halv två i natt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättsam sommarläsning som inte kräver eftertanke

thoora, 7 juni 2008

Spänd av förväntan satte jag mig med Läckbergs senaste i sommarvärmen. Något orolig, eftersom de utdrag jag läst inte tilltalat mig något vidare. Tyvärr stämde mina farhågor. Historien är inte spännande, bara överdriven och tillskruvad. Jag listade ut det mesta allt eftersom och det kan i och för sig vara trevligt, men att aldrig bli överraskad kändes sådär. Huvudpersonernas privatliv som tidigare tilltalat mig lades det nästan inget fokus alls på. Den trea boken trots allt får i betyg är i underkant, men är tack vare det intressanta sätt olika relationer beskrivs. Annars var den ganska usel, till min stora besvikelse då jag gillat de första böckerna i serien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej