Du är här: Start / Betyg & recensioner / Mitt liv som scengångare
Betyg & recensioner för

Mitt liv som scengångare (Inbunden)

Kundbetyg 5

(90 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mitt liv som sengångare

dalkulla, 7 december 2020

Blev lite tjatigt med alla resor och namn. Hade förväntat mig lite mer av boken. Men, Björn är ju en av mina favoriter, så boken var klart läsbar och lättläst

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Varm och rolig bok en resa genom tiden.

volvo52, 1 december 2020

Fantastiskt vad Björn hunnit med under åren! Har följt Björn från60 talet då han uppträdde med Slamcreepers i källarlokaler. Han har gjort en fantastisk utveckling i alla sina roller. Tack Björn med familj.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vansbropöjken!

Gunilla Kruse, 30 november 2020

Jätte trevlig bok. Björn är en enkel dalkarl från Vansbro. Han är omtyckt av alla. Framförallt duktig på att sjunga. Han är mångsidig. Har gjort filmer, spelat teater mm. Han är bäst!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Scengångaren

Urban Johansson, 30 november 2020

Björn Skifs underhåller med tillbakablickar från Vansbro där han växte upp tillsammans med sin äldre syster Rosita. Avhoppet från studierna i Borlänge till ett års studier i Stockholm till dekoratör. Jobbade som dekoratör på Konsum i Vansbro, lite margarin för pengarna ansåg chefen Eriksson som tyckte att Björns minimalistiska skyltning var åt skogen fel! En rolig läsning som väcker många minnen från spelningar med Slam creepers! Spelade på skolans i Forum i Kvarnsveden och i Strandbackens park i Dala Floda.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig bok om en av våra mest folkkära artister!

Elisabeth Heller, 30 november 2020

Jätterolig bok med många historier och anekdoter berättade på ett personligt vis av Björn Skifs! Rekommenderas till den som både vill beröras och skratta gott!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Med och motgångar

Britt Flemström, 30 november 2020

Det har varit roligt att följa Björns karriär i med- men också motgångar. Trevligt och kul skrivet, en riktig bladvändare .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bra julklapp.

Torgny, 30 november 2020

Jag gav boken till min svärmor som är ett stort fan av Skifs, hon tyckte boken var fantastiskt kul att läsa. Hon gillade att det var små korta berättelser ur Björn Skifs liv och karriär. Jag ska läsa den också.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Björn "Rocknalle" Skifs i bokform

Bo Nordqvist, 30 november 2020

Så kom då den efterlängtade boken. En trivsam och lättläst bok med korta berättelser om Björn och med nedslag i hela hans artistkarriär. Ger mersmak för en kommande bok med djupare nedslag och innehåll från hans långa liv som den fantastiska "scengångare" som han är.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen bok

Monica Wessman, 30 november 2020

Boken är lättläst, mycket fina memoarer av Björn Skifs om både hans artist och privatliv.
Känner igen en del från min egen uppväxt på liten ort.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej