Du är här: Start / Betyg & recensioner / Allt som var mitt : historien som inte får berättas
Betyg & recensioner för

Allt som var mitt : historien som inte får berättas (Inbunden)

Kundbetyg 5

(240 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Läs den!

Ida (Sjuntorp), 8 september 2020

En välskriven och lättläst bok med en gripande historia som är otroligt viktig att den berättas och får komma fram. Rekommenderar starkt denna bok till alla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Alla borde läsa!

Magdalena T, 8 september 2020

Alla borde verkligen läsa den här boken; kvinnor, män, unga, gamla! Ämnet är viktigt. Cissi skriver inte bara om sin egen historia utan även det svenska rättsväsendets, det som står på förövarnas sida och inte offrens.
Språket är lättläst och tydligt, läsningen flyter sömlöst även om historien hoppar fram och tillbaka i tiden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vilken bok!

Tozzis, 8 september 2020

Denna bok måste man läsa. Sån ärlig rak bok får man inte missa. Att ta sig bakom rubrikerna och träffa människan, gjorde mig så varm om hjärtat.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven och viktig

Aoua , 8 september 2020

Oerhört välskriven och engagerande. Läste hela boken i ett svep. En viktig bok som alla borde läsa, inte minst män.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Samhällsviktig

Ida Nordin, 8 september 2020

En bok som inte bara bör läsas, men också berättas om. Den vittnar om vårt totalhaveri till rättssystem när det kommer till kvinnors rätt att berätta. Jag hoppas detta är början på en snabb resa mot en lagändring. Tack Cissi för denna ögonöppnare. Jag brinner med dig!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kunde inte sluta läsa!

Veronica Johansson, 8 september 2020

Det gick inte lägga ifrån sig boken. Ville bara veta mer. Ville försöka förstå. Men förstår verkligen inte hur vissa människor får fortsätta att bete sig, år ut och år in.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Metoo

Kerstin Åkare, 7 september 2020

Alla som kallar sig feminister borde läsa den här boken.
och Alla som inte förstår Metoo borde läsa den också!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Årets bästa svenska bok!!

Lotta, 7 september 2020

Så viktig! Och modig! Upprörande och absurt att förövare går fria, medans brottsoffer, istället för upprättelse blir bötfällda och hamnar i straffregistret. Och att det finns kvinnor, som kan med att kalla sig feminister när de svassar för såna män och upprätthåller en sjuk tystnadskultur... så fegt...
talk is cheap...
Jag sträckläste den här boken. Jag hoppas att Cissi Wallin skriver fler! Det ser jag fram emot!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket viktig bok!

Elisabeth Anna K, 7 september 2020

En mycket stark och viktig bok! Är så upprörd över rättsystemet som kriminaliserar en kvinna som berättar om ett övergrepp hon utsatts för. Gärningsmannen har inte frikänts utan förundersökningen lades ned i brist på bevis och hon är inte den enda kvinnan som anmält honom.
Boken skildrar hennes utsatthet både efter övergreppet, polisanmälan och gärningsmannens förtalsanmälan men beskriver även hur mäktiga mediamän (bla en hög chef på SVT som gärningsmannen enl eget publicerat kåseri har en hållhake på), straffar henne på olika sätt. LÄS!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej