Du är här: Start / Betyg & recensioner / Allt som var mitt : historien som inte får berättas
Betyg & recensioner för

Allt som var mitt : historien som inte får berättas (Inbunden)

Kundbetyg 5

(240 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastisk samhällsskildring

Sofia, 7 september 2020

Helt fantastiskt bra skriven! Beskriver väldigt bra vilka konsekvenser vårt patriarkala samhälle har på kvinnor och vilken konsekvens Förtalslagen ger kvinnor som berättar om sina förövare. Har skickat vidare boken till mina föräldrar som tyckte den var superbra! Kommer ge den till alla i familjen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Viktig!

ANNA Z, 7 september 2020

Gripande, stark och fruktansvärt att det kan vara okej i Sverige! Modigt skrivet. Den viktigaste boken att läsa just nu.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Streckläste den

Erika S, 7 september 2020

Tack Cissi för att du delar. Så ärlig, naken och frustrerande. Så många öden där kvinnan inte orkar kämpa.
Du är så modig.
Läs boken!!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de viktigaste böckerna 2020

Maria, 7 september 2020

Både jag och hela min familj har läst denna bok. Vi är bestörta, chockade, lurade, arga, sorgsna.
Bara en liten reflektion bort så kommer frågan hur alla dessa självutlämnande
Böckerna av teater/kultur män kan gå obemärkt förbi? Inga förtalskostnader som belastar skattebetalarna där inte.
Manliga geniet är på blodigt allvar en farsot.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kioskvältare!

Maria Wessling, 7 september 2020

Ofattbar historia, skickligt berättad av Wallin! Kunde inte släppa boken förrän den var slut! Hoppas den leder till förändring på många sätt! Modigt och viktigt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Naket, avskalat och ärligt!

Cecilia Lestander, 7 september 2020

En jätteviktig och välskriven bok som inte går att lägga ifrån sig när en väl börjat läsa! Med stort mod berättar Cissi historien som inte får berättas. Ett måste att läsa!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd!

Vickan, 7 september 2020

Visst uppskattar man historier som är berättade precis som det är utan att varken över- eller underdriva? Det tycker jag att Cissi Wallin lyckats med i "Allt som var mitt".

Vi får läsa hennes historia från början till slut med en helhet som är svår att greppa om man endast följt med i vad media skrivit de senaste åren.
Boken är lätt att läsa och spännande, samtidigt som den stundtals är totalt hjärtskärande.

Skulle framförallt rekommendera boken till någon som inte riktigt förstått vitsen av metoo, till de som tvivlar.
Du kommer få läsa en historia om en kvinna, precis som den är där du sedan kan få bilda dig en egen uppfattning om vad tystandskultur faktiskt handlar om.
Läs den!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd bok

Irca G, 7 september 2020

Läsvärt! Såhär går det alltså till i medievärlden och rättsväsendet i "jämlika" Sverige. Ofattbart hur det bara kan få hända!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Årets viktigaste bok

Stina, 7 september 2020

Hennes mod, styrka och envishet, jag älskar det. En berättelse som måste berättas, som måste läsas. En berättelse som kommer att leda till förändring, förbättring, för alla. Det räcker nu.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej