Du är här: Start / Betyg & recensioner / Allt som var mitt : historien som inte får berättas
Betyg & recensioner för

Allt som var mitt : historien som inte får berättas (Inbunden)

Kundbetyg 5

(240 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En stark och viktig bok!

Caroline Grönberg, 4 september 2020

Cissi Wallin berättar en självutlämnande,skrämmande och viktig berättelse.Man tror inte att det är sant att det får gå till så här i dagens Sverige men som medelålders kvinna vet jag mfl att så här ser verkligheten tyvärr ut.Någonting måste hända och det NU.Rekommenderas starkt.Tack Cissi,har alltid trott på dig önskar dig det BÄSTA!Girl Power./Caroline

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven och viktig

Gabriella Persson Turdell, 4 september 2020

Den som inte har begripit att vi lever i ett ojämlikt samhälle skall läsa denna bok. Genom sin berättelse sätter hon fingret på patriarkatets grepp om vår värld och visar att det är en lång väg att gå. Bra ge-bort-bok till mansgrisar, avsvalnade feminister, barn och barnbarn.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Årets viktigaste bok

Maria Smedberg, 4 september 2020

Är så tacksam att Cissi gav ut den här boken trots att ingen annan vågade, trots att hon riskerar fängelsestraff, vilket i sig är så sjukt. Läs boken och var med i den fortsatta kampen för att krossa patriarkatet och de rådande strukturerna!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Känslostorm

Kim Wallin, 4 september 2020

Otroligt välformulerad bok. Hon är en riktigt bra författare som skriver i ett flöde så man lätt förstår. Hon beskriver och lindar in historien så man blir fast i läsningen. Gripande historia, man slängs mellan uppgivenhet och upprorskänslor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ojämförlig

Linnéa , 4 september 2020

Denna bok borde bli obligatorisk att läsa i skolan. Jag önskar att den funnits för 10 år sedan då jag gick på gymnasiet. Mycket viktig läsning!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Placerar skammen där den hör hemma

Matilda, 4 september 2020

Otroligt välskriven och upprörande bok. Redan vid förordet känner jag den sorg, ilska och styrka som genomsyrar hela boken. Jag som under senaste åren haft svårt att finna ro i att läsa hade svårt att lägga ner boken och längtade till att få fortsätta läsa. Jag tror att många kvinnor kan känna igen sig och att boken skulle bidra till att kvinnor känner sig mindre ensamma i sina upplevelser, då Cissi placerar skammen där den hör hemma: hos förövaren! Boken hamnar utan tvekan på min Topp 3!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken som inte fick skrivas

Catharina Alexandersson (Uddevalla), 4 september 2020

Starkt, välformulerat och modigt skriver Cissi om strukturer, ett skevt rättssystem, män med makt och en opålitlig omgivning. Om att som ung tjej bli utnyttjad och om modet att stå för sin historia ända in i fängelset om det är "nödvändigt" - för sin och andra kvinnors skull. En oerhört viktig bok. Heja Cissi!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt viktig bok

Henrik, 4 september 2020

Otroligt bra bok som rekommenderas till alla, men främst till oss män. Läs, begrunda, kamma er och backa henne! Detta är på riktigt och det händer hela tiden, men Cissi har modet, stödet och fuck-off-kapitalet för att äntligen våga berätta. Och som hon gör det!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Viktig bok!

Irmelinis, 4 september 2020

Det som beskrivs i boken borde inte få hända. Lagen om förtal måste ändras, det är inte rimligt att vissa utnyttjar den till sin egen fördel och låter brottsoffer ta skiten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej