Du är här: Start / Betyg & recensioner / Allt som var mitt : historien som inte får berättas
Betyg & recensioner för

Allt som var mitt : historien som inte får berättas (Inbunden)

Kundbetyg 5

(240 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Obligatorisk läsning

Kristin G, 5 september 2020

Jag skulle önska att Cissis bok bli obligatorisk läsning för gymnasieelever, föräldrar och lärare, den visar både strukturer och mönster som vi alla lever och förhåller oss till och som vi alla upprätthåller om vi inte aktivt monterar ner dem. Cissis bok trycker på samhällets ömma punkter och det är ingen behaglig upplevelse, men livsviktig, så läs!

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

LÄS

R , 1 september 2020

Innanför "tullen" så kan vad som helst hända. En måste-läsa-bok för alla unga tjejer som söker sig till stockholm att läsa, tyvärr.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En dom kräver bevis

Eva, 8 november 2020

Efter nära 13 år påstår Cissi att hon blivit våldtagen av en känd person. De båda var ensamma när det skulle ha hänt. Inget läkarintyg, inga vittnen. Att då (som CW) kunna begära att få personen dömd är naivt, enligt min mening. CW vill ändra lagen - okej, men då kanske hon ska jobba politiskt. Att som hon gjorde, publicera personens namn på nätet så att tusentals kunde läsa det, gjorde att hon dömdes för förtal. Personen är ju inte dömd för våldtäkt eftersom anmälan från CW lades ner.
Hur som helst - boken är intressant - men för mej kvarstår frågan: Hur naiv får en medieperson (i detta fall CW) vara, som via sina krönikor och deltagande i massmediala program, tillåts att påverka andra personer? Detta är det verkligt intressanta med boken och det skrämmer mej en smula.

1 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej