Du är här: Start / Betyg & recensioner / Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat
Betyg & recensioner för

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat (Pocket)

Kundbetyg 4

(231 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Uppvaknande

Lillastuds, 3 juli 2012

Du väcks upp ur den rådande lightvärlden och inser att naturligt är bäst och läkemedelsindustrin inte arbetar för vår hälsa. Boken gör mig arg, arg på livsmedelsverket som borde vara på folkhälsans sida. Arg för att det skall vara så förbaskat svårt att få riktig mat i förskola och skola. Dags att vakna.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ögonöppnare

Jan Malmsjö, 18 februari 2017

Jag saknar kompetens för att kunna avgöra om allt som står i den här boken verkligen stämmer. Men den är mycket intressant och läsvärd och man får sig onekligen en funderare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En oumbärlig bok!

Greta Ingrid Elisabet Forssell, 30 december 2015

Omskakande, instruktiv och rolig. Äntligen kom den kunskapen till ytan, som vi alla har väntat på.

Tack Andreas Eenfeldt för ditt mod och för din framåtanda.

Med vänlig hälsning
Elisabeth

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Räddad av LCHF

Gerd Monica Christina Ramsten, 17 november 2015

Boken tar upp väldigt sakligt men framför allt med humor, dessutom på ett mycket lättfattligt sätt hur man lätt ändrar dieten. De få ord som författaren använder som mer är till för läkare, dessa ord förklarar han.
Den tar också upp bakgrundsfakta till olika dieter, men framför allt tar den upp många studier som inte ens borde få kallas studier.
Den hjälper en till och med med inhandlingslista och recept. Jag kan varmt rekommendera boken, sen gör som författaren råder en till, ge den till din läkare. haha. DET ska jag göra. Även om jag inte tror den går hem, för vi strider om det varje gång.
Fantastisk bra julklapp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Matig information

Åsa, 18 september 2015

Att läsa den här boken fick mig att öppna ögonen på vad vi egentligen äter och hur vi äter. En mycket informativ bok som alla borde läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs nu.....

En bok som alla behöver ta del av oavsett anledningen till att läsa den ö h. Kunskap och åter kunskap samt lite vetgirighet. Ett och annat nej tack bidrar också till ett bättre resultat.
/Nöjd och inspirerad.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett MÅSTE!

Voxana, 17 februari 2015

Måste-läsning för alla som vill leva friska länge, som känner någon annan som vill det eller som kanske vill vända på sjukdomsförloppet hos någon kär person som tyvärr råkat födas in i helt fel kostrådgivningsepok, men som ännu hinner ta chansen och ändra på det och förlänga livet med några friska år!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bakgrunden till kulmagen och hjärtsjukdomarna etc.

Erik Harry Nordström, 12 februari 2015

En mycket detaljerad bok om bakgrunderna till att det blev som det blev.
Tilltron till myndigheter får sig en rejäl spark där bak.
Jag rekommenderar varmt denna faktabok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Första vettiga kostboken

Anna-Lena Westlin, 19 januari 2015

Mycket bra att få upp ögonen för vad som vi får i oss utan att det info. om. Bra startbok i detta svåra ämne.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej