Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vindens skugga
Betyg & recensioner för

Vindens skugga (Pocket)

Kundbetyg 5

(40 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastisk bok

Zeke, 22 juli 2008

En av de absolut bästa böcker jag läst. Historien är magisk. En berättarkonst som slår det mesta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Magisk!

Ellen , 4 maj 2008

Föll pladask för den redan efter första sidan. Tyckte dock den var något seg en bra bit in i berättelsen, men OJ! vad glad jag är att jag inte gav upp... Slutet måste vara bland de bästa som skrivits. En klassiker, absolut!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

ojämn

-, 31 januari 2008

En kärlekshistoria med inslag av deckare som utspelar sig i Barcelona på 40-talet. Jag tycker mycket om dialogen men dessvärre är såväl person- som närmiljöskildringarna alltför djupt detaljerade för att fånga mitt intresse. Kärnan är smått genialisk och inledningen briljant.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ljuvlig!

Nilla H (Landvetter), 2 januari 2008

Jag hade inte hört talas om Vindens skugga när jag fick den. Men vilken bok... Så underbar. Den gick inte att läsa fort för jag ville inte att den skulle ta slut. Jag ville spara njutningen så länge som möjligt. Ändå är den så spännande så man vill ju veta hur det går. Jag skulle nog säga att det är en bok för både kvinnor och män, unga och gamla. Jag tror en 10-årig pojke kan ha samma glädje av den som en gammal kvinna och tvärtom (10-årig flicka osv). Så tveka inte om ni får den i er hand utan läs och njut. Själv kommer jag definitivt läsa om den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar...

Magnus, 15 augusti 2007

Min flickvän stack åt mig denna och sa åt mig att läsa den. I vanliga fall så föredrar jag deckare och historiska romaner men gav denna en chans. Det ångrar jag inte en sekund. Man blir totalt uppslukad av det underbara språket, de målande miljöbeskrivningarna och färgstarka karaktärerna. Det enda som kan sägas vara negativt är att det är så oerhört svårt att lägga ifrån sig boken. Denna bör inte missas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk läsupplevelse!

Veronica, 19 juli 2007

Detta är absolut en av de allra bästa böcker jag har läst! Jag väntar med spänning på nästa bok av denna författare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trollbindande!

Othelia, 18 juli 2007

Så fort jag börjat läsa Vindens Skugga ville jag inte släppa taget.
Det är en otroligt vacker berättelse om kärleken, livet, döden, fördomar, glädje och sorg. Det är en trollbindande historia som man bär med sig länge efter man har läst den. Ser fram emot att få sätta tänderna i Carlos Ruis Zafóns nästa bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svår att släppa!

Bellen, 4 juli 2007

Med en handling som är väldigt spännande och ett innehåll som får mig att vilja delge hela världen den text som rymmer sidorna ger jag boken högsta betyg. Det är en bok som ger mig en och annan tankeställare om vad som är viktigt här i livet och när jag läser den sista sidan känner jag mig lite som en ny människa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej