Du är här: Start / Betyg & recensioner / Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat

Bästa kostbibeln!

rapunzel, 22 september 2017

Är en intelligent och roligt skriven bok som h'gör att man verkligen förstår samband mellan kost och hälsa.
Framför allt inga pekpinnar utan manar på ett lättsamt sätt till att ändra lite i taget.
Jag kommer ta ansvar för vad jag stoppar i mig på ett helt annat sätt, nu när jag vet konsekvens efter handling.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Frisk på naturlig väg.

Den här boken har hjälpt mig att bli av med mina tarmproblem. Fantastisk insats av två tjejer som inte kommer från vården att sprida denna information på ett lättförståeligt sätt till sina medmänniskor. Tack även till den fantastiske professor Bengmark. Till alla er som inte läst den ännu. Köp den och använd visheten för ett längre liv i friskhetens tecken.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskar boken

Åsa, 25 oktober 2016

Äntligen en lättläst bok om ett viktigt ämne! Jag rekommenderar den till alla som bryr sig om sin hälsa och alla andra också för den delen.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa boken!

Anna (Göteborg), 5 oktober 2016

När jag berättade på jobbet att jag köpt boken skojade dem och sa att "det låter ju som en riktig bladvändare" Om de bara viste hur rätt de hade.
Har sträckläst boken från pärm till pärm och förundras hur allt är så självklart när man läser det. Och det är lätt att ta till sig all fakta då den är lättsamt och hunoristiskt skriven sitt ämne till trots.
Denna bok borde i gå som obligatorisk läsning i grundskolan!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tarmhygien

ingrid svensson, 18 september 2016

Boken var lite rörig i sitt upplägg men jag kunde hitta flera goda råd och även recept. Jag upplevde den som seriös . Författarna skrev utan pekpinnar och med gott humör.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar

Bokmalen, 24 oktober 2017

Underbar och humoristisk bok om kost och det mesta går lätt att ta tills sig i vardagen medan annat är lite svårare.

Lättläst

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Superintressant och välskriven!

Pirrayan, 24 oktober 2017

Mycket bra bok som alla borde läsa, önskar jag fått läsa något liknande för 30 år sedan...
Skriven väldigt lättillgängligt så att även de yngre kan ta innehållet till sig.
Detta har blivit en "husbibel" hemma hos oss, utan att man för den skull behöver bli fanatisk.. =)

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt underbar bok!

Petra, 19 september 2017

Det är utan tvekan den bästa bok jag läst. Detta har blivit min nya bibel. Jag är sååå nöjd över mitt köp och har fått många i min närhet att köpa den!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den superviktiga tarmen

Gisela Eva Isabelle Berggren, 12 september 2017

Otroligt inspirerande läsning. Tilltalande och lättillgänglig i både språk och utformning. Bjöd på många leenden och ahaa upplevelser
Rekommenderas varmt

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej