Du är här: Start / Betyg & recensioner / Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat

Intressant och roligt skriven!

Susanne, 9 februari 2017

Lättläst, informativ och rolig. Fakta blandas med anekdoter och ett par recept på ett bra sätt. Kan rekommendera boken till alla som är intresserade av mat och vad man kan göra för att må bättre.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så läsvärd

JennyPenny, 24 januari 2017

En riktigt informativ bok som får en att tänka till kring sin livsstil. Läsvärd från första till sista sidan. Alla borde läsa den.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

NYTT-IGT

Eva Ann-Katrin Lennartsson, 19 januari 2017

Mycket nytt och nyttigt att lära om hur mycket mat påverkar vårt mående. Det finns ny kunskap, inte minst om bakterier. Bokens upplägg och lay-out är tilltalande. Rekommenderas som uppslagsbok .

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppenbok

Ulla Maria Johansson, 16 januari 2017

För just mig är Food Pharmacy en toppenbok som bekräftar det jag själv kommit fram till om vad som är bra för min kropp att äta och dricka, vad jag mår bra av. Men som jag tidigare inte riktigt vågat lita på. Dessutom är boken mycket positivt skriven, inga pekpinnar, lättläst med bra recept. Hade dock önskat fler recept.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den goda tarmfloran

Eva Gunvor Birgitta Engberg, 27 oktober 2016

Känns fantastiskt att få lära sig så mycket om hur viktig tarmfloran är för allas vårt välbefinnande. Boken är dessutom skriven på ett humoristiskt sätt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant och lättläst

Vladimir Leisky, 27 oktober 2016

Boken har många tankeväckande upplysningar och är skriven på ett lättläst och roligt sätt. En hel del överaskningar finns med också.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besviken!

Maria F, 20 oktober 2016

Trodde jag skulle få något välskrivet, faktaspäckat i handen. Är väldigt intresserad av tarmfloran och vill lära mig mer om den, men är inte intresserad av generella flumråd som att "handla grönsaker som om det vore en regnbåge". Eller hur du gör en "super" granola... Sådana råd finns det redan gott om i varenda tidning eller blogg tycker jag och är inget jag vill betala 180 spänn för.

Blir retur på denna... väldigt fin framsida på boken dock.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rörig disposition

Aurora, 12 september 2016

Snygg layout. Rörig disposition, blandningen av egna ofta fåniga kommentarer med fakta och recept är förvirrande, inte underhållande eller lockande. Varför har boken en engelsk titel?

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underhållande nyttigheter

Sarah Henrietta , 23 augusti 2016

En oväntat underhållande bok fri från mästrande pekfingrar! Jag läste boken för att den var bra läsning, sen kom nyttigheterna på köpet. En del visste jag innan - men mycket var nytt och otroligt intressant och författarnas guidning till ett hälsosammare liv var både inspirerande och motiverande. Bravo!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej