Du är här: Start / Betyg & recensioner / Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat

Måbrabok!

christina sarhagen, 29 november 2017

En bok som ger dig tips på ¿food¿. Mat som gynnar din hälsa.Mat som stärker ditt immunförsvar. Du kan bara må bättre.
Enkelt och vackert framställt, det är en konstupplevelse att bläddra i boken.
En bok som jag litar på då professor Stig Bengmark står bakom all fakta.Du får också en förklaring vad som händer i kroppen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sann beskrivning om tarmflorans inverkan på hälsan

ms, 12 augusti 2017

Den är amusant skriven om ett viktigt tema som hittills negligerats av läkarna.
Man kan hoppas att boken läses av många.
Vet av egen erfarenhet att det stämmer att bakteriefloran är viktig för hälsan.
ms

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra recept barnslig text

Monica Erikson, 25 maj 2017

Alltför långa, barnsliga texter blandat med relativt intressanta fakta.
Recept på smoothies enda behållningen för min del.

Skulle inte rekommendera någon att köpa den - möjligen låna på bilbliotek om man vill se recepten.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Roligt och informativ

AhamPrema, 12 april 2017

Oh my, vad jag ha skrattat när jag läste denna bok!

Fick en och annan tankeställare.
Inge pekfinger i denna, bara lätt fattat information. och presenterat på ett fantastik roligt sätt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mkt intressant läsning

Lovisa Maria Dalgren, 30 mars 2017

Food pharmacy är en bok som man "äter sig igenom" = läser i lite då och då för att få tips och erfarenheter från författare som verkligen provat det de skriver om. Bra tips och info kring magens flora och att få den i balans, återställa en svår mage. Rekommenderas!!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant

Malin, 21 februari 2017

Trevligt med en bok som betonar att man kan lägga till goda vanor i stället för att byta ut alla dåliga!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande läsning med enkla tips

Ulla Pettersson, 20 februari 2017

Lättläst med trevligt upplägg. Framförallt har jag gett boken många "öron" för att återgå till enkla hälsosamma tips och recept. Jag läser många böcker i ämnet och denna är en av några få guldkorn som jag kommer att återvända till.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättillgänglig och inspirerande!

Hulkkki, 13 februari 2017

Har inte läst hela boken än men klart tilltalande format och med ett viktigt budskap. Deras inställning till matomläggning gör också att jag istället för att tryckas ner av tanken att det här aldrig kommer att gå, känner att jag myket väl kan börja och ta små steg mot förbättring. Mycket bra!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant, nyttigt och roligt

Magnus Brättemark, 6 februari 2017

Boken är skriven på ett humoristiskt sätt vilket gör den mycket lättläst. Man känner hela tiden att de har fakta bakom vad de skriver. Jag har tidigare läst många artiklar och några böcker i ämnet men lärde mig ändå en del nytt. Har redan sänkt temperaturen när jag lagar mat, och börjat med periodisk fasta.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej