Du är här: Start / Betyg & recensioner / Öppnas i händelse av min död
Betyg & recensioner för

Öppnas i händelse av min död (Pocket)

Kundbetyg 4

(289 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Läsvärd!!

Irene Rose-Marie Hansson, 20 april 2018

Hade också lite svårt att komma in i boken till en början men sen gick det som en dans. Mycket läsvärd. Ska rekommendera den till alla jag känner. Fick själv rekommendationen genom min son. Kommer nog att läsa hennes andra böcker nu.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ge boken tid

Siri, 18 december 2016

I början är boken lite knepig att komma in i då de olika kapitlen till en början går ut på att presentera personer som man inte vet om eller hur de har att göra med varandra. Det var svårt att förstå vem som var vem och vad den personen gjorde osv. Efter ett par kapitel blir boken så fängslande att jag ville sträckläsa mer än vad jag hade tid till. Jag blev helt inne i historien. Berättade för folk i min närhet om vilka spännande situationer som uppstått och vad jag trodde skulle hända. Har gett boken vidare till en person som tycker precis som jag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förutsägbar men fin

Katarina Linnea Molander, 20 september 2016

En välskriven roman -- absolut -- men med en oerhört förutsägbar och tråkig handling. Speglar visserligen verkligheten och människors oförmåga att radera dåliga personer från sina liv, men det vill inte jag läsa om.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

inte som jag trott

Gullinina, 19 maj 2016

Den tog tid att komma in i, man följer inte bara Cecilia och hennes familj. Utan flera karaktärer kapitel efter kapitel och det är inte så att man blandar ihop dom men dom är har olika historier som sedan går ihop.
Historien i sig är spännande och bra men den tog för mig tid att ta till sig.
Många öden är eller blir drabbade i den här boken och det är många tänkt om scenarion. Hur det kunde blivit om de gjort si eller så i sina liv.
Det var en bok som visade sig vara lite djupare än jag först trott

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ruggigt bra

Snyggo, 31 mars 2016

Liane skriver med ett språk som bara svävar fram om tre kvinnors liv som sammanflätas av en mörk och hemsk händelse. Upplösningen är överraskande och frågan om rätt och fel ställs på ände.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ovanlig upplösning

ymh, 8 mars 2016

Inte vad man väntat sig och heller inte den upplösning man trott. Faktiskt var det svårt lista ut slutet ända till sista sidorna. Intressanta tankar och man kände igen sig själv i hur huvudpersonerna resonerade i olika sammanhang.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gastkramande

Kerstin , 29 februari 2016

Fantastiskt uppbyggd, man måste bara läsa vidare. Oväntad vändning, var inte väntad alls. Blev gastkramande spännande när jag minst anade det.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Suverän!

Bippsan, 15 februari 2016

Jag läste så sidorna fladdrade. En spännande roman som flyter och är lätt att läsa. Läs den, du kommer inte att ångra dig! Jag kommer absolut att läsa mera av den här författaren. För mig som boende i Norden är det intressant också att läsa om årstiderna i Australien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lovade mycket, men.......

SuraK, 9 februari 2016

ganska snabbt blev handlingen alltför den uppenbar. Det moraliska problemet löstes alltför lätt i mina ögon. An eye for an eye......
Boken lovade mer än vad det blev.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej