Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gone girl
Betyg & recensioner för

Gone girl (Pocket)

Kundbetyg 3

(243 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Något seg

CamillaW, 7 maj 2015

Något seg och tradig i början, men när storyn väl kommer igång så gillade jag verkligen historien. Den är välskriven men vissa delar hade kunna kortats ner.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

lite besviken

Yvonne, 4 maj 2015

Hade förväntat mig mycket mer av denna bok. Tänkte sluta läsa efter halva, men nyfikenheten
gjorde att jag fortsatte. När jag läst klart, kände jag att jag hade kunde slutat att läsa efter halva.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tveksamt

Bettyfal, 4 maj 2015

Jag ansluter mig till de läsare som hade höga förväntningar och som blev besviken. Boken är mycket skickligt skriven men innehållet känns inte riktigt verkligt och efter ett tag tappade jag intresset.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besvikelse

Irene Rose-Marie Hansson, 14 april 2015

Blev besviken, trodde den skulle vara bättre. Karaktärerna inte särskilt trovärdiga. Ingen sträckläsare precis. Läste klart för jag ville se hur den slutade.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grym thriller

A.G., 7 april 2015

Gone Girl kräver verkligen sin läsare - om man gillar enkel slasklitteratur där huvudhändelsen inträffar efter några sidor så är den här boken inte att rekommendera. Om man däremot vill läsa en thriller som lyfter fram en skruvad historia på ett galet spännande sätt, och där händelserna inte består av blodiga mord, mord, mord och åter mord, så är den här verkligen ett måste. Det tar tid att komma in i boken, men det beror på att inledningen utgörs av massor av ledtrådar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Konstig

Ingegerd Cliffoord, 6 april 2015

Hade jättesvårt att komma in i handlingen och tyckte inte den motsvarade mina förväntningar. Kan inte förstå att den fått så många utmärkelser

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt okej bok.

zara , 16 mars 2015

Jag trodde den skulle vara mycket bättre. men den är mycket välskriven och enkel att förstå, en intressant historia men ändå lite för skruvad för vissas smak skulle jag tro.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande från sida ett.

Johanna, 7 mars 2015

Boken är spännande från första stund. Trots att boken har över 550 sidor tycker jag att det mesta är väsentligt för att föra historien framåt. Innehåller många trådar som allt eftersom vävs ihop. Spännande men obehagliga karaktärer vilket gör dem intressanta att läsa om. Vill läsa mer från Gillian Flynn!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sådär...

moinal, 5 mars 2015

Handlingen irriterade mej rakt igenom, speciellt i andra halvan av boken med hänseende till hans oförmåga till handling. Skulle definitivt inte läsa om den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej