Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gone girl
Betyg & recensioner för

Gone girl (Pocket)

Kundbetyg 3

(243 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bottennapp

Jennifer, 16 februari 2015

Urusel, mördande(!) tråkig. Vill helst inte sätta någon stjärna alls men det är tydligen obligatoriskt. Obegripligt att den tydligen är en bestseller...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning

ANNA ERIKSSON (Örnsköldsvik), 12 februari 2015

Denna bok kunde jag inte lägga ifrån mig en sträck läsare ni måste bara köpa denna boken är bättre än filmen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

lång startsträcka

Margareta Olsson, 28 januari 2015

Tycker inte att boken börjar få liv förrän i del 2. Del 1 känns som den är skriven enligt det amerikanska konceptet, ju fler ord och sidor desto bättre. Jag var nära att ge upp flera gånger men ville verkligen ge boken en chans efter alla fina recensioner. Jag har inget emot själva storyn, tvärtom, men boken känns onödigt lång och tjatig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande, men väl konstruerad

Kalvhagen, 22 januari 2015

Boken lever inte riktigt upp till hypen, eller också är det jag som har för höga förväntningar.

Plotten är intrikat, men kanske lite väl konstruerad, men är man ute efter några timmars spänning och förströelse så är Gone Girl inte ett dåligt val.
Kristina

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besvikelse

josefine holsby (Höganäs), 18 januari 2015

Längtade efter att läsa denna bok eftersom jag hört så mycket bra om den. Tyvärr blev jag väldigt besviken; jag har inte ens läst ut den så dålig är den. Boken är tråkig och språket sådär. Ett tips, se inte filmen heller, den är lika dålig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

skrivkunnig

McCruiskeen (Visby), 13 januari 2015

Det var längesen jag läste en så skickligt skriven thriller, varje rad är betydelsebärande, varje ord är viktigt för helheten. Och ett fantastiskt tempo och därtill en ytterligt driven intrig. Väldigt trevligt att träffa på en thrillerförfattare som kan skriva, de är ju inte så många.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Osäkert in i det sista

Sweetie, 8 januari 2015

Det var mycket fram och tillbaka - vem ska man tro på - så när jag tänker efter nu är jag osäker på hur det slutade...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En ovanligt spännande thriller

GB , 12 december 2014

Boken är spännande på ett ovanligt sätt. Man får följa händelseutvecklingen via två personers berättelser. När deras berättelser inte är helt lika så blir det extra intressant. Boken är läsvärd!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven spänning

Bullpup, 9 december 2014

När jag trodde att jag hade förstått hur det hängde ihop vändes perspektivet igen och nya detaljer avslöjades som gjorde det otroligt svårt att sluta läsa. En mycket väl sammansatt psykologisk thriller som håller hela vägen!
Eva

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej