Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gone girl
Betyg & recensioner för

Gone girl (Pocket)

Kundbetyg 3

(243 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Gone girl, good bok.

Ida Wi, 1 december 2014

Första gången jag läser en thriller, jag försöker hålla mig borta från massprodukter av ämnet MEN denna gång la jag mina ögon i denna bok och blev förvånansvärt imponerad. Läste ut boken på tre semesterdagar. Det är en spännande bok som växer och växer, nära slutet gick det inte att släppa boken ur sikte utan jag blev besatt av att läsa ut den. Rekommenderar den starkt! Jag måste se filmen snart!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förvirrande

Catherine Karla Salvo Vasquez, 17 november 2014

Hade sett fram emot och läsa boken. Kämpar än idag med den efter 1 mån. Jätte jobbig alltför detaljerad, långtråkig

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besviken

Fia, 29 oktober 2014

Usch vilken besvikelse av en bok som är höjd till skyarna. Så konstigt skriven o seg. Hände ingenting. Jag kunde inte ens läsa ut den. Här slängde man pengarna i sjön och absolut inget jag rekommenderar. Bland det sämsta jag läst!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läste inte ut den

Annica , 29 oktober 2014

Jag hade otroligt höga förväntningar på denna, eftersom den blivit så omtalad. Men fy vad jag blev besviken.
Jag har inte ens läst ut den, för jag orkar inte slösa min tid.
Tröttnade redan efter 3 sidor men fortsatte lite längre för sakens skull och för att ge den en chans.
Men nej, jag kommer helt enkelt inte in i den.
Kanske missar jag det bästa genom att inte läsa ut den, men jag vill helt enkelt lägga min tid på en bok som jag gillar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte i min smak

Inger Lindeborg, 29 oktober 2014

Så himla orealistisk story. Kan inte fatta att den blivit en sån succé. Det ända som var bra var att det fanns en ganska Ok humor i texten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gone girl - otäck rysare

Inger Schill, 25 oktober 2014

En bok med många vändningar. Kunde inte sluta läsa trots att jag inte är så
förtjust i psykopat-teman. Boken är höjd till skyarna men är inte riktigt i min smak.
Tyckte inte om det vulgära språket.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En läsvärd bok

Uffe B, 20 oktober 2014

Boken var ganska seg i början. Det var nästan så man ville
ge upp. Men blev bättre och bättre ju längre man läste i den.
Det är en mycket läsvärd och spännande bok så fortsätt att läsa
Ni kommer inte att ångra er..

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En thriller att rysa över i höstmörkret

Christina Lundborg, 7 oktober 2014

Har sällan läst någon bättre thriller. Stängde av min omgivning o sjönk ner i läsfåtöljen
o där blev jag fast till bokens sista sida. En fasansfull intrig som utspelar sig mellan dessa
Nick o Amy. Läs den o förbli singel!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej