Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tiggaren
Betyg & recensioner för

Tiggaren (Inbunden)

Kundbetyg 4

(138 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Upprepning

Annika, 22 augusti 2016

Inte mycket nya eller oförutsägbara händelser. Upprepar gammalt. Onyanserad användning av språk.
Sista boken av Sarenbrandt som jag kommer att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk!

Magdalena Elenor Thorén (Boden), 6 augusti 2016

En helt fantastisk upplösning av Emma Skölds hämnd, och en underbar tankeställare ang vad som händer i världen idag. Kunde inte lägga ifrån mig boken, dock rekommenderas att man läst de tidigare böckerna för att lättare kunna hänga med :D

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra och spännande bok.

Ruth Lindberg, 19 juli 2016

Mycket spännande bok, en fördel om man läst de tidigare böckerna så man känner igen personerna i boken.
Sarenbrant skriver lättsamt, inga krångligheter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok!!

NinaP, 24 juni 2016

En helt suverän bok som jag knappt kunde lägga ifrån mig. Fint avslut och nu undrar jag om det kommer en uppföljare med Emma Sköld :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Favorit författare

annika kroona, 14 juni 2016

Älskar Sofie Sarenbrant! Sörjer att jag redan läst alla hennes böcker och nu måste vänta på att det kommer ut en till! Spänning när den är som bäst!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tiggaren

Göran Apell, 14 juni 2016

Den var tuff att läsa var tvungen att ta paus då och då. Det finns mycket hemskheter i världen, så berättelsen kan mycket väl vara sann. Man blev riktigt förbannad ibland på hur kalla och okänsliga
"skurkarna" var ,samt att en ledare kan få med sig andra på nästan vad som helst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det är ingen fri vilja, ni MÅSTE läsa den!

Amanda Linnea Parling, 6 juni 2016

En underbart spännande bok! Läste ut min på 7 h och då utan paus!! Vill man ha hjärngympa i samband med spännande läsning! LÄS DENNA!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sträckläsning

Kerstina, 6 juni 2016

Tur att det var en ledig dag och jag tillbringade den i solstolen, sträckläste boken under eftermiddagen.
Gick inte att lägga den ifrån sig, mycket spännande!
Läs den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Recension

Som vanligt är Sofie Sarenbrants böcker välskrivna, spännande och överraskande. Fantastiskt att en ung kvinna kan skriva så bra. Längtar till hon kommer med en ny bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej