Du är här: Start / Betyg & recensioner / Handbok i inredning och styling
Betyg & recensioner för

Handbok i inredning och styling (Inbunden)

Kundbetyg 5

(69 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Äntligen!

Katarina, 10 april 2019

Precis vad jag behövde när jag skulle börja inreda min nya egna lägenhet! Enkel, pedagogisk och flera mycket användbara råd och tips!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket användbar!

ALJ, 5 april 2019

Det bästa av det mesta när man planerar en förändring av sitt hem.
Jag känner mig tryggare i mina beslut!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Informativ och lärorik

Sara Thoresson, 3 april 2019

Med handfasta tips och bra tecknade exempel är detta en bok man använda vilken stil man än har hemma. Kan läsas från pärm till pärm eller användas som uppslagsverk.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Såå bra!

Mallan, 30 mars 2019

Mycket bra information och knep som presenterats på ett snyggt och pedagogiskt sätt. Vill direkt börja fixa och flytta om saker i mitt hem.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Precis vad jag var ute efter

Linnea, 26 mars 2019

Full av praktiska illustrationer och lättlästa förklaringar. Gå grundligt igenom alla delar av rummet. Precis den boken jag hoppades på när jag köpte den. Att den är utan foton och att allt är i svartvitt är dess styrka, illustrationerna är supertydliga. Köp!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En kokbok om inredning

Sara Zetterström, 3 april 2019

Det här är boken som reducerat ner varenda inredningssås till en fullkomlig smakexplosion. Steg för steg-recept som passerar varje obegriplig term till en glasklar anrättning av färgsättning, belysning och trivsel. Även den tunnaste kunskapsnivå reds till ett övergripande "know how". Kort och gott översätter Frida Ramstedt inredarnas köksfranska (läs: magkänsla) till flytande svenska med handgripliga förhållningssätt, något som jag som inredare själv haft svårt att konkretisera. Imponerande!

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar och opretentiös handbok

Eva, 8 juli 2019

Lättläst och intressant med en mänsklig och charmig känsla. Massor av bra information om stort och smått. Tonen är saklig men utan att bli det minsta tråkig, jag plöjde igenom den på två dagar för att jag inte kunde låta bli.
Rekommenderar den varmt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Äntligen!

JennieV, 16 juni 2019

Äntligen en bok som är proppfull av tips och idéer vad gäller inredning. När man frossat i inspirationsbilder går man till den här boken för att förstå hur man ska tänka och göra för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Det här är min bibel när vi nu ska renovera en hel villa!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Smarta inredningstips

Andrea H.E, 26 maj 2019

Äntligen en vettig bok för oss vanliga dödliga med massor av praktiska tips och ideér plus fina och begripliga illustrationer.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej