Du är här: Start / Betyg & recensioner / Handbok i inredning och styling
Betyg & recensioner för

Handbok i inredning och styling (Inbunden)

Kundbetyg 5

(68 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Den perfekta handboken i inredning

Lina, 2 juni 2019

Handbok i inredning och styling är den enda bok du behöver för att få lyckas med din inredning. Boken har snygg och stilren layout och är kreativt strukturerad, med handfasta råd och tips, som ger gedigen kunskap inom området. Rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Briljant i all sin enkelhet

Lisa Teresia Kylenfelt, 2 juni 2019

Vi köper så mycket inredning men vet inte hur vi ska få till det. själv har jag säkert 20 kuddfordral och lika många ljuslyktor hemma i skåpen, snyggt i affären men blir osäker när man kommer hem. Denna bok är precis vad jag behöver, och så snygg och genomarbetad. Kommer jag att titta i under många år.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Massor med användbara tips

Johanna , 2 juni 2019

Precis nyinflyttad i rymlig 50-talstvåa från tidigare 20-talsetta är den här boken vad jag har hållit i handen genom små och stora beslut. Alla de där knepen som gjort lägenheten och inredningen snäppet bättre och som resulterat i att jag trivs bättre hemma än någonsin. Väl värd den modesta investeringen, den här boken har sparat mig många felköp och mindre genomtänkta beslut!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Praktisk och fantastisk!

Lotta, 2 juni 2019

Jag har läst boken flera gånger. Jag använder den som ett uppslagsverk när det kommer till inredning. Det bästa är att det känns så enkelt och vetenskapligt. Du kan ha helt din egen smak eller stil och ändå få hjälp. Jag känner att jag kan ha boken genom hela livet oavsett trender. Det här är den bästa hjälpen jag fått nu när jag och min man bygger hus! Tack

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grunder och information om inredning

Lisa M, 2 juni 2019

Superbra och informativ bok som inte kommer bli inaktuell på grund av trender. Lärorikt om hur man kan tänka när man kör fast och användbara tips för alla.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej