Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vila dig i form med yinyoga
Betyg & recensioner för

Vila dig i form med yinyoga (Inbunden)

Kundbetyg 5

(192 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket fin bok och intressant

Angelika, 20 december 2017

Bra information och förklaring till yin yoga positioner. Köpte appen först och den här boken är ett bra komplement eller om du gör tvärtom :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra och inspirerande bok om yin yoga.

Malin Lindau, 2 november 2017

Denna bok passar nybörjare som erfarna yin yoga utövare. Vackra inspirerande bilder. bra format så att boken kan användas under tiden man utövar yin yogan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande, öppen och prestigelös

Beskrivning med övningar och bilder till passet "ångest" saknades. Annars skulle boken fått betyg 5. Boken är perfekt att kombinera med appen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lätt!

AhamPrema, 12 april 2017

väl skrivet, lätt att ta till sig,
lätt fattat instruktioner.
Kan varmt rekommendera för den som vill ha en enkel avslappnings method!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok

Jenny Andersson, 22 september 2016

Yinyoga är en fantastisk yogaform som alla borde prova. Boken gör det enkelt för både nybörjare och vana att upptäcka och utöva yinyoga. Vackra bilder, personliga texter. En perfekt bok för alla som behöver vila mer. (Och det är alla)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vila dig i form med yinyoga

Ingrid , 14 september 2016

Äntligen en bok som inte ger oss "vanliga" människor komplex för att vi inte är så där tjusigt viga och smidiga! Magdalena Mecwelds "Vila dig i form med yinyoga" är lugn och saklig i tonen och mycket tydlig. Här kan man följa tydliga anvisningar kombinerade med ett fint bildmaterial. Inga pekpinnar; bara kloka råd.
Jag rekommenderar att man läser boken från pärm till pärm - det är intressant läsning och går fort - innan man tar itu med övningarna. Då har man skaffat sig en överblick och kommer verkligen att ha nytta av övningarna. Det är nog en av de bästa böcker jag läst om att "ta hand" om sig själv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande

Eva Lundahl, 20 juli 2016

Mycket trevlig och inspirerande bok! Bra uppställd, tydliga foton. Har inte kommit igång än men provat på lite och det känns bra. Hoppas komma igång under semestern.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ödmjuk beskrivning av enkel men effektiv träning

Anna-Lena Sandberg , 18 maj 2016

Jag köpte boken då min kropp inte orkar med annan träning, inte heller vanlig yoga. Magdalenas inspirerande beskrivning om sitt liv och vägen till yinyoga fick mig att känna att jag gjort ett bra val och när jag nu gjort yinyoga en period så vet att det var rätt. Min stela, onda kropp svarar tacksamt på den försiktiga träningen och jag har redan fåttt en mjukare kropp med bättre hållning och magen har fastat till sig. Yinyoga kan jag fortsätta med hela livet och genom Magdalenas enkla och framförallt icke-dömande beskrivningar så tror jag att fler skulle våga sig på denna fantastiska träning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa yogaboken på länge!

Britt Bengtsson, 7 april 2016

En härlig bok för ögat att bläddra i, mycket välskriven i faktadelarna och med en behaglig ton. Inspirerande och inbjudande i övningar och yogapassen. Helt enkelt en skatt att ha i bokhyllan. Kul format som gjorde att i min bokhylla hamnade den i "skyltningsposition" och blev ett dekorativt och t.o.m färgmatchat inslag i inredningen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej