Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vila dig i form med yinyoga
Betyg & recensioner för

Vila dig i form med yinyoga (Inbunden)

Kundbetyg 5

(191 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Paket-erbjudande cd + bok, genialt!

Annika Norrby, 19 augusti 2015

Jag lånade boken på biblioteket först och insåg dess värde för mig, den måste jag köpa och ha! Blev överlycklig att hitta erbjudandet om att köpa bok + cd till överkomligt pris eftersom det är lite svårt att enbart följa bilder till yogaövningar. Övningarna och instruktionerna är enkla och behagliga och jag har påbörjat ett nytt bättre liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Komplettera med appen!

Maria, 28 juli 2015

Vacker och inbjudande bok som ökar motivationen att verkligen pröva på. Kompletterade med appen som ger bra stöd i "yogandet"

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommeneras varmt!

Annica Lindkvist, 15 juli 2015

Inspirerande bok. Och tillsammans med appen blir yogan faktiskt blir av. :)
Fina bilder och bra förklaringar till de olika positionerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Värd varenda krona!

Linda Karlsson, 25 juni 2015

En otroligt fin och välskriven bok. Jag har sedan tidigare några andra yogaböcker men den här är helt klart den bästa. Det förklaras bra vad varje övning är bra för samt att det finns flera färdiga pass.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas

Moni Elisabet Liebert, 24 februari 2015

Mycket bra och hoppfull bok, men det kan vara tufft att hålla kvar i 5 minuter! :-) Blev rekommenderad yin yoga och denna bok av en annan kvinna på ett rehabiliteringshem för cancerpatienter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tydlig och mycket inspirerande.

Josals, 26 november 2014

Tydlig och mycket inspirerande!
Bra bilder och beskrivningar.
Fokus på de psykiska och fysiska effekterna av yoga. Ingen andlighet inblandad.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker rofylld

Monika (Bagarmossen), 16 november 2014

Vackra bilder och lättfattliga texter som förklarar hur du ska göra. Med den här boken kan du själv lyckas göra yoga hemma utan för mycket krångel

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Komma igång

Anette Johanna Martinsson, 14 oktober 2014

Riktigt bra bok att komma igång att börja yoga med, en av tjejerna i poweryogagruppen jag leder berättade att hon inte hade kunnat träna med oss om hon inte hade gjort yinyoga sen tidigare!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tydlig vägledning

Froggy, 7 augusti 2014

När man utövat andra former av Yoga så är detta en intressant variant. Det handlar ju väldigt mycket om vad det är man är ute efter. Boken är tydlig o bra i sina beskrivningar och förklaringar men kanske lite svår att ta till sig om det är första kontakten med Yoga.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej