Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vila dig i form med yinyoga
Betyg & recensioner för

Vila dig i form med yinyoga (Inbunden)

Kundbetyg 5

(193 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Äntligen!

MiaL, 17 april 2014

En jättebra bok! Försökt yoga till och från i många år men inte klarat av att komma ifrån smärta efteråt p.g.a sjukdom. Så nu äntligen en yogaform för mej, är inte riktigt lika stel och jag lär mej hantera min smärta på ett positivt sätt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Värdefull!

Marlene Tunell, 28 mars 2014

Den här boken kan läsas om och om igen!
Många bra tips på övningar som man kan komma tilbaka till och repetera!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lätt att följa

sofia, 15 februari 2014

Mycket användbar bok, bra bilder och förklaringar! Går absolut att lära sig mycket från denna bok även om man är yoga nybörjare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fungerar även om man är stel och bedrövlig. Jättebra...

Lussebulle, 21 januari 2014

Fungerar även om man är stel och bedrövlig. Jättebra för mig som stressar mycket och har svårt att varva ner själv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa Yoga boken någonsin. Lätt att förstå och...

Ewa, 20 december 2013

Bästa Yoga boken någonsin. Lätt att förstå och inspirerande med vackra bilder. Rekommenderas varmt. Har hjälpt mig att må mycket bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker bok, bra instruktioner och fina bilder!...

Nybliven yinyogis, 12 november 2013

Vacker bok, bra instruktioner och fina bilder!
Kommer att använda den flera gånger i veckan, det finns färdiga yinyogaprogram att följa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En helt fantastisk bok. Bra innehåll och fina...

Charlotte Klang, 2 oktober 2013

En helt fantastisk bok. Bra innehåll och fina förklaringar. Fina bilder. En bok att läsa många gånger om. Att skriva en bok om hur man själv gör sig frisk är fantastiskt att läsa om och mycket inspirerande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket fin bok som tilltalar ögat med vackra bilder...

Madde S, 17 september 2013

Mycket fin bok som tilltalar ögat med vackra bilder och speciellt omslag.
Samtidigt underbar i introduktion i yin yogans värld
Uppskattas även av van yogi.:-)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra bilder och beskrivningar, har inte ens hunnit...

Marielle K H, 5 september 2013

Jättebra bilder och beskrivningar, har inte ens hunnit gå igenom hälften men är 100% säker att denna komma bli utsliten snabbt! Sköna övningar som verkligen fungerar. Boken börjar med enskilda övningar för att avsluta med hela träningsprogram för specifika besvär som tex stress och mycket mer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej