Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vila dig i form med yinyoga
Betyg & recensioner för

Vila dig i form med yinyoga (Inbunden)

Kundbetyg 5

(191 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Underbar bok som är enkel att förstå utifrån text och...

My, 7 augusti 2013

Underbar bok som är enkel att förstå utifrån text och bilderna, man kan lätt utföra övningarna hemma med hjälp av boken

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Enkel och tydlig, vackert och rikligt illustrerad...

Eivor Thunström, 1 augusti 2013

Enkel och tydlig, vackert och rikligt illustrerad beskrivning. Med den här bokens hjälp kan du göra ett yoga-program på egen hand, även om yoga-lektion hos ledare rekommenderas för nybörjare. Boken innehåller guidning genom de olika ställningarna, bild och text-beskrivning. Olika svårighetsgrad på ställningarna. Den hittills bästa yoga-guidningen jag stött på. Räkna med ett välbefinnande efter genomfört program.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande, varm, personlig och mycket praktiskt....

Anna Mika Maria Frost (Mora), 1 augusti 2013

Inspirerande, varm, personlig och mycket praktiskt. Hon berättar lite bakrund om sig själv och gör också yinyogan tillgänglig och man riktigt känner hur man kan börja där man befinner sig utan prestation om att vara vig eller kunnig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett måste för Yoga-älskaren, fantastiskt inspirerande...

Eva-Lena, 3 juli 2013

Ett måste för Yoga-älskaren, fantastiskt inspirerande bilder och text. Mina yoga-vänner älskar den och kommer också att köpa den. Nu blir det yoga hela sommaren.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen! Boken har fått mig att försöka utföra...

Johan Mikael Forsberg, 10 juni 2013

Toppen! Boken har fått mig att försöka utföra yogaövningar varje dag. Boken har tydliga anvisningar hur man utför övningarna. Perfekt att det finns färdiga program att följa. Som stel medelålders löpare med bl a ryggproblem har boken blivit en stor hjälp i träningen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En inspirerande bok som beskriver vad yinyoga är på...

Mona Edlund, 10 juni 2013

En inspirerande bok som beskriver vad yinyoga är på ett fint och tydligt sätt. Den hjälper mig att komma igång på ett bra sätt!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte jättemånga övningar men fina bilder och bra...

Marina Kero (Tyresö), 7 juni 2013

Inte jättemånga övningar men fina bilder och bra bildtexter. Lätt att ta till sig, inte en massa svammel ;)
Fint att ha mina favoritövningar samlade i en bok, med några bra "nya".

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbara bilder, inspirerande text, och så skönt för...

Underbara bilder, inspirerande text, och så skönt för både kropp och själ att göra ställningarna/vila. Märkte skillnad under min senaste promenad - lättare att gå, (och snabbt), rörde mig "öppnare" i höfterna, och det var en ren glädje att spurta iväg. Nikki.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Magdalena har skrivit en tidslöst modern bok om yoga...

Sati, 25 april 2013

Magdalena har skrivit en tidslöst modern bok om yoga som är vacker, informativ och tilltalande i text och bild, och även fantastiskt användarvänlig både för nybörjaren och den mer avancerade yogautövaren. Den är helt enkelt ett fynd! Om du vill göra yin-yoga hemma - lägg den genast i din varukorg! :-)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej