Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vila dig i form med yinyoga
Betyg & recensioner för

Vila dig i form med yinyoga (Inbunden)

Kundbetyg 5

(191 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Jag läser och bläddrar i boken Vila dig i form med...

Terapeuten, 18 april 2013

Jag läser och bläddrar i boken Vila dig i form med yinyoga gång efter gång. Läser den så berörande och personliga inledningen av Magdalena Mecwelds som påtalar att det gäller att hitta sig själv med hjälp av verktyget yoga och annat i kombination med yogan, som fungerar för just mig.

Hon skriver bland annat "Jag har insett att yoga handlar minst om att vara vig och böjlig. Vi kan sitta i perfekt lotusställning i timmar eller stå på huvudet en hel dag men fortfarande bli upprörda över att grannen tar vår tvättid, vara självdestruktiva och ha dysfunktionella relationer. Att kunna utföra akrobatisk yoga medför inte automatisk inre visdom, i så fall skulle vi tillbe 10-åriga gymnaster."

Som utbildad samtalsterapeut och passionerat intresserad och utövare av yoga skriver jag under på detta. Det är just min tro på kombinationen meditation, terapi/coaching och yoga i rätt form, som gör att jag just nu utbildar mig till ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tycker boken är jättebra. Sköna övningar. Lätt att...

Eva , 17 april 2013

Jag tycker boken är jättebra. Sköna övningar. Lätt att ta till sig, både för nybörjare och de som håller på med yinyoga regelbundet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Med viss tvekan, har jag nu provat tre övningar med...

Jan Kenneth Persson, 16 april 2013

Med viss tvekan, har jag nu provat tre övningar med bra resultat under några veckor. Bra bilder och instruktioner gör det lätt att förstå hur man ska göra. Dock lite för mycket texter om författaren själv och utanför själva övningarna, för att vara i min smak.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Magdalenas bok är en fantastisk guldgruva! Jag bara...

Helle, 16 april 2013

Magdalenas bok är en fantastisk guldgruva! Jag bara öser och öser mer och mer, och får mer och mer tillbaks! Prova!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vi på Naprapatspecialisten älskar denna bok! Det är...

Louise Olsson, 12 april 2013

Vi på Naprapatspecialisten älskar denna bok! Det är väldigt enkelt och smidigt att visa och instruera våra patienter med hjälp av denna bok. Att det dessutom finns färdiga program för t.ex. löpning m.m. gör boken ännu bättre!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag ser med spänning och ro, fram emot att utöva...

Staffan Dunér, 12 april 2013

Jag ser med spänning och ro, fram emot att utöva Yinyoga! Med hjälp av tydliga och fina bilder. Bra sammansatta program.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En vacker och tydlig bok, bra bok för att bättra din...

Pirkes, 12 april 2013

En vacker och tydlig bok, bra bok för att bättra din smidighet, lätt följa instruktioner och dessutom ett bra pris.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt vacker och välskriven bok, och äntligen...

Iris Maria Bergmark, 11 april 2013

Fantastiskt vacker och välskriven bok, och äntligen Yin yoga på svenska. Fina passupplägg du kan göra hemma och när du håller klasser!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En underbart vilsam bok utan krav; som lugnt och...

Anna Nederdal, 11 april 2013

En underbart vilsam bok utan krav; som lugnt och omtänksamt visar vägen till hur man vilar sig i form. Detta är också en vacker bok med en fin historia, en bok att ge bort i present. Jag gav den till mig själv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej