Dödens väntrum

Dödens väntrum

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
När den tidigare TV-reportern John Carlsson arbetar på ett HVB-hem för ensamkommande några år efter den stora flyktingvågen 2015, börjar det spridas rykten om att det kan finnas sovande självmordsbombare bland flyktingbarnen. John tror inte på det, men tvingas omvärdera när det visar sig att förövaren i ett bombdåd i München är en pojke från Syrien. En jakt på eventuella självmordsbombare börjar, och John dras motvilligt in i försöken att kartlägga de ensamkommande flyktingbarnen. Men finns det ens självmordsbombare bland dem?
tSamtidigt drabbas hans mamma av en svår sjukdom som kommer att ta hennes liv, något John inte kan acceptera. Hur ska han orka hitta sanningen i en tid där alla tycks ha sin egen, och i ett samhälle fullt av falska nyheter?

Daniel Söderqvist (1966-) är journalist och deckarförfattare. Han har en bakgrund med bland annat tjänstgöring på det svenska fältsjukhuset i Saudiarabien under första Gulfkriget och i Somalia under Operation Restore Hope. Han har arbetat i Latinamerika som biståndsarbetare och korrespondent. För närvarande arbetar Daniel Söderqvist som chefredaktör på Vimmerby Tidning.

Den spännande serien om TV-reportern John Carlsson och hans undersökningar och äventyr.