Full av längtan/Med kärlekens hjälp/Bara en playboy?

Full av längtan/Med kärlekens hjälp/Bara en playboy?

4 stjärnor av 5 möjliga

Full av längtan/Med kärlekens hjälp/Bara en playboy? Full av längtan/Med kärlekens hjälp/Bara en playboy? Full av längtan/Med kärlekens hjälp/Bara en playboy? Full av längtan/Med kärlekens hjälp/Bara en playboy? Full av längtan/Med kärlekens hjälp/Bara en playboy?
(2)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Full av längtan
För festfixaren Avery Scott är inget jobb för svårt, kostsamt eller jobbigt. Men så får hon i uppdrag att anordna prinsen av Zubrans bröllopsfest och plötsligt ställs Avery inför ett dilemma. Prinsen är ju hennes ex, och en man hon fortfarande drömmer om ...

Med kärlekens hjälp
Eduardos ögon är tårfyllda när han tittar ner på sin två dagar gamla dotter. Hennes barndom skulle inte bli som hans. Han tänker skydda henne till varje pris och kan till och med gifta sig med hennes mamma. I tre månader ska han ge äktenskapet med Callie en chans. För lilla Marisols skull.

Bara en playboy?
Miljardären Harry Finn är tuff när det gäller affärer och charmig med kvinnor. Han får det han vill ha och nu står Elizabeth Flippence på önskelistan. En månad tillsammans på paradisön Finn Island är tillräckligt för att Harry ska få Elizabeth i säng. Men hon är inte nöjd med att bara vara en erövring i mängden. Kan Harry vara en kvinnas man?