Ljuvligt avtal/Förbjuden lust/Drömmarnas man

Ljuvligt avtal/Förbjuden lust/Drömmarnas man

5 stjärnor av 5 möjliga

Ljuvligt avtal/Förbjuden lust/Drömmarnas man Ljuvligt avtal/Förbjuden lust/Drömmarnas man Ljuvligt avtal/Förbjuden lust/Drömmarnas man Ljuvligt avtal/Förbjuden lust/Drömmarnas man Ljuvligt avtal/Förbjuden lust/Drömmarnas man
(2)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Ljuvligt avtal
När arbetsnarkomanen Millie träffar Chase på en ö i Karibien känner hon att det är dags att sätta sorgen åt sidan och fånga dagen. Så de ingår ett avtal. I sju dagar och sju nätter ska hon ge honom allt och i gengäld ska hon få himlastormande sex. Deras enda regel är: Inga frågor om det förflutna!

Förbjuden lust
Ava har suttit i fängelse. Hon dömdes för att ha kört bil onykter och därigenom orsakat en ung mans död. Nu har hon avtjänat sitt straff men Vito, den döde mannens bror, har inte förlåtit. När de möts igen är Vitos första tanke att hämnas, men istället börjar han känna ett förbjudet begär efter den vackra och sensuella kvinnan.

Drömmarnas man
I Lucys värld finns två typer av män: prinsar och grodor. Hon har redan träffat många grodor men Michael verkar vara annorlunda. Han är inte bara rik och sexig utan också snäll och omtänksam. Men Lucy passar inte in i Michaels liv och skulle han upptäcka hennes hemlighet lär han inte förbli en prins. Eller?