Den gyllene zonen ? Att leda i mellanrummen

Den gyllene zonen ? Att leda i mellanrummen

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
En intressant bok som tar upp nya och avgörande perspektiv för att kunna leda i de viktiga mellanrummen, en gyllene zon för ledarskap som sällan uppmärksammas. Min erfarenhet av att leda förhandlingar på hög nivå är att det krävs mogna ledare som skapar förståelse och tillit i mellanrummen utifrån ett horisontellt, övergripande perspektiv. Jag vill varmt rekommendera boken för ledare med ambition att ta ansvar tillsammans.
Jan Eliasson ? ambassadör och tidigare vice generalsekreterare i FN

En ledarskapsbok som ger dig energi och mod att utvecklas som ledare och chef! Författarna har under lång tid arbetat med omvärldsanalys, ledarskapsutveckling och strategifrågor och delar här med sig av sina erfarenheter och viktiga insikter. Läs, inspireras och se möjligheten till att bli en autentisk framtidens ledare genom att våga leda i mellanrummen.

Jan Sturesson, P-O Gunnarsson och Linus Owman har alla på något sätt en bakgrund inom rådgivning och ledarskap för bland annat offentlig sektor. Med deras sammanlagda erfarenhet är ledarskap något de både utövat, föreläst och skrivit böcker om, och något de alla brinner för.