Grottdykaren. Mikko Paasi och den dramatiska räddningsoperationen

Grottdykaren. Mikko Paasi och den dramatiska räddningsoperationen

4 stjärnor av 5 möjliga

Grottdykaren. Mikko Paasi och den dramatiska räddningsoperationen Grottdykaren. Mikko Paasi och den dramatiska räddningsoperationen Grottdykaren. Mikko Paasi och den dramatiska räddningsoperationen Grottdykaren. Mikko Paasi och den dramatiska räddningsoperationen Grottdykaren. Mikko Paasi och den dramatiska räddningsoperationen
(1)
Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Juli 2018, Chiang Rai, norra Thailand.
Juniorfotbollslagets 12 spelare och deras unge tränare fångades inne i ett grottsystem som översvämmades. Efter många misslyckade försök att kontakta dem var det enda alternativet det farligaste - att rädda dem genom att dyka in i grottan.
Vad hände egentligen under evakueringen och vad utspelade sig bakom kulisserna? Mikko Paasi var drivande i en operation som hela världen trodde var dömd att misslyckas.

Grottdykaren är också en berättelse om en man som under sina tonår i Helsingfors sköt en vän till döds av en olyckshändelse, och som sedan dess brottats med ånger och skuld. Operationen blir en djupdykning i hans egen historia: hur många räddade liv krävs för att sona hans tragiska förflutna? Under 17 dagar följde miljoner människor världen över räddningsarbetet, som inte lämnade någon likgiltig.