Skapa vackra rabatter i kallt klimat

Skapa vackra rabatter i kallt klimat

Provläs den här och tusentals andra böcker i Bokus Play - det smarta abonnemanget för e-böcker:
  1. Från endast 79 kr per månad
  2. Ingen bindningstid - avsluta när du vill
  3. Rabatter och förmåner hos Bokus och Akademibokhandeln
Bär du på en önskan att skapa frodiga och färgstarka rabatter i din trädgård i kallt klimat? Behöver du hjälp att planera och komponera en plantering av fleråriga växter som är både vacker, harmonisk och härdig för de högre odlingszonerna? Att lyckas med detta kan för många upplevas utmanande, men det finns hjälp att få i den här grönskande guideboken.

Jenny Malmqvist är odlare och trädgårdsformgivare med en egen visningsträdgård i zon 6. Hon är också pedagog med lång erfarenhet av att handleda människor i lärande och skapande processer. Hennes trädgård är porträtterad i flera olika reportage och fungerar som en studieplats för människor som går hennes trädgårdskurser.

I den här boken får du stöd och råd genom hela processen för att skapa en vacker rabatt, anpassad för olika lägen och jordar. Här delar Jenny med sig av flera färdiga recept på växtkombinationer i olika färgskala för dig att kopiera eller inspireras av. Du får 9 nycklar för att lyckas, listor på växter från Jennys egen trädgård som alla är extra härdiga, några växtporträtt samt naturvänliga skötselråd för hela säsongen.