Susanna Heli har arbetat med att ge födande kvinnor kraft och stöd under hundratals förlossningar. Här har hon valt ut sina fyra mest effektiva verktyg som hjälper dig att undvika stress och rädsla. Föda utan rädsla passar dig oavsett om du är förstföderska eller omföderska, om du väljer att ha bedövning eller föda helt utan smärtlindring, om du är mycket rädd eller bara vill vara förberedd.

Just nu får du 20 kronor rabatt på bokenFör att utnyttja erbjudandet anger du koden föda i kassan. Erbjudandet gäller t.o.m. den 31/12 2017.

Sagt om boken:

"Obligatorisk för alla gravida kvinnor. Bästa boken för dig som ska föda! Jag läste mitt exemplar en vecka innan andra barnet föddes- och vilket lugn och vilken styrka det gav mig. Efter akutsnitt med första trodde jag nästan inte att jag skulle kunna föda vaginalt, men det gick! Tack Susanna Heli"

  • Föda utan rädsla

    Susanna Heli

    Slutsåld

    Allt fler kvinnor upplever en stark rädsla inför sin förlossning. Samtidigt är den svenska förlossningsvården säkrare än någonsin för både mor och barn.Susanna Heli har arbetat med att ge födande kvinnor kraft och stöd under hundratals förlossningar. Här har hon valt ut sina fyra mest effektiva verktyg som hjälper dig att undvika stress och rädsla. Med andning, avspänning, rösten och tankens kraft leds du bort från rädsla och mot trygghet och kraft. Verktygen är enkla och kan användas under födandets alla skeden. De gör förlossningen till en stärkande och positiv upplevelse både för den födande kvinnan och för hennes partner.Föda utan rädsla passar dig oavsett om du är förstföderska eller omföderska, om du väljer att ha bedövning eller föda helt utan smärtlindring, om du är mycket rädd eller bara vill vara förberedd.