Jan Guillou är äntligen tillbaka med en ny roman! Den andra dödssynden är den nionde delen i serien om Det stora århundradet. I nya boken är det 80-tal och vildsint egoistiska stämningar är på väg att bli det socialdemokratiska folkhemmets svanesång. Allt kan hända. Och det händer.

 • Den andra dödssynden

  Jan Guillou

  En ny generation Lauritzen ger sig in i fastighetsbranschen och i en ekonomisk kapplöpning som leder till väldiga vinster. Eller avgrunden. Eric Letangs advokatbyrå ställs inför helt andra påfrestningar i form av den moralpanik som leder till incestmål och terroristrättegångar där rader av oskyldiga kommer att dömas. Det rättsliga sammanbrottet kulminerar därefter i mordet på landets statsminister. 1980-talets vildsint egoistiska stämningar är på väg att bli det socialdemokratiska folkhemmets svanesång. Allt kan hända. Och det händer. Den andra dödssynden är den nionde delen i Jan Guillous romansvit Det stora århundradet en berättelse om mänsklighetens största, grymmaste och blodigaste århundrade.

 • Den andra dödssynden

  Jan Guillou

  En ny generation Lauritzen ger sig in i fastighetsbranschen och i en ekonomisk kapplöpning som leder till väldiga vinster. Eller avgrunden.Eric Letangs advokatbyrå ställs inför helt andra påfrestningar i form av den moralpanik som leder till incestmål och terroristrättegångar där rader av oskyldiga kommer att dömas. Det rättsliga sammanbrottet kulminerar därefter i mordet på landets statsminister.1980-talets vildsint egoistiska stämningar är på väg att bli det socialdemokratiska folkhemmets svanesång. Allt kan hända. Och det händer.Den andra dödssynden är den nionde delen i Jan Guillous romansvit Det stora århundradet en berättelse om mänsklighetens största, grymmaste och blodigaste århundrade.

 • Den andra dödssynden

  Jan Guillou

  En ny generation Lauritzen ger sig in i fastighetsbranschen och i en ekonomisk kapplöpning som leder till väldiga vinster. Eller avgrunden.Eric Letangs advokatbyrå ställs inför helt andra påfrestningar i form av den moralpanik som leder till incestmål och terroristrättegångar där rader av oskyldiga kommer att dömas. Det rättsliga sammanbrottet kulminerar därefter i mordet på landets statsminister.1980-talets vildsint egoistiska stämningar är på väg att bli det socialdemokratiska folkhemmets svanesång. Allt kan hända. Och det händer.Den andra dödssynden är den nionde delen i Jan Guillous romansvit Det stora århundradet - en berättelse om mänsklighetens största, grymmaste och blodigaste århundrade.

Passa på - Guillous tidigare böcker just nu 39 kr/st

Erbjudandet gäller t.o.m. 29 september 2019.