Mat och dryck - inspireras av de franska smakerna

Frankrike för fashionistan!

Sport, historia, samhälle & politik

Vi på KILROY älskar att resa och vi vill att fler unga människor ska få upptäcka världen! Vi skräddarsyr resor helt efter våra kunders budget och önskemål om aktiviteter. I april är livsnjutarnas land månadens destination: Frankrike! Det franska landskapet är väldigt skiftande, med de franska alperna som är snötäckta året runt ligger bara ett par timmars bilfärd från Rivierans varma badorter. Frankrike har allt du kan önska dig. Snöiga alper, soliga stränder, crème brûlée, goda viner och ostar så klart. Hela Frankrike är helt fantastiskt och värt att ses.

  • Gör en gruppresa till Paris, en av världens mest besökta städer som har intressant historia, kultur och arkitektur, för att bara nämna några. I denna pulserande storstad händer det alltid något skoj, som Ernest Hemingway skrev: "Paris är en fest för livet".
  • Nice är en modern, kreativ och ungdomlig stad, samtidigt som den har massor av historia och levande traditioner. Franska Rivierans pärla och huvudstad ger er allt på en gång och är ett utmärkt resmål för en gruppresa.
  • Ta en surf-getaway till Franrike och joina ett surfcamp på den härliga västkusten!

Vill du ha fler restips eller få hjälp att skräddarsy din resa till Frankrike? Låt oss hjälpa dig! 

Romaner och deckare av franska författare

5 klassiker i fina nyutgåvor

Guideböckerna du behöver på resan!